Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Lasagne z panvice

Párky v slanine
Cestoviny na stredomorský spôsob
Hrachová polievka
Vyprážaný syr
Chutný šalát z opečených zemiakov
Caponata a lá Podravka
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Ovocný šalát s kuracinou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rizoto na španielsky spôsob
Rolky z roštenky so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Mediteránska rapsódia
Kuracie mäso so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka s mäsovými guličkami
Ravioly so šalviou
Tournedos s maslovou zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Treska s vajíčkovým šalátom
Losos s cuketovou krustou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pizza v zemiakoch
Bravčové kotlety s kuskusom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Bravčová panenka so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Guláš z cíceru a mangoldu
Sladká bravčová panenka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špagety s jesennou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Tuniakový šalát
Špagety zo Stredomoria
Grilované rebierka
Kuracie fajitas
Polievka z fazuľových strukov
Polievka z bôbu
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestovinový šalát so surimi
Ražniči z lososa
Zeleninové špízy
Zapečené špagety s tuniakom
Cuketové jednohubky
Pikantné bravčové závitky
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Pohánka s klobásou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pečená jahňacina s mandľami
Grilovaný hamburger
Lahodné pečené zemiaky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie tyčinky v kečupe
Paradajková polievka
Biela ryba s fazuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Mrkvová polievka
Biela treska
Hubový guľáš
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Letné zeleninové ragú
Pikantná rybacia zmes
Viac receptov pre túto náladu

Lasagne pripravené na panvici vám určite ušetria čas a aj robotu, avšak chuť ostane zaručene rovnaká.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
200 g cibule
500 g mletého mäsa
2 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
3 strúčiky cesnaku
100 ml vody
1 konzerva lúpaných paradajok celých Podravka (400 g)
1 lyžička oregana
250 g mozzarelly
60 g parmezánu
6 plátkov cestovín lasagne
1/2 lyžičky čierneho mletého korenia
1/4 lyžičky muškátového oriešku

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Na širokej panvici si na zahriatom olivovom oleji opečieme cibuľu nakrájanú na malé kúsky, pridáme mleté mäso, posypeme ochucovadlom Natur a pražíme dokým mäso nezhnedne.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a zalejeme vodou. Pridáme lúpané paradajky, ktoré nakrájame na menšie kúsky, oregano, nakrájanú mozzarellu, parmezán, posypeme čiernym korením a muškátovým orieškom a poriadne premiešame.
  • 3 Cestoviny nalámeme na menšie kúsky, pridáme ich do panvice, zakryjeme a na miernom ohni varíme približne 30 minút.

Tip

Lasagne môžete použiť ako široké rezance aj do iných jedál.

Porcia

Podávame s obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi