Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Zeleninové špízy

Polievka z fazuľových strukov
Grilované rebierka
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka z bôbu
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Hubový guľáš
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Caponata a lá Podravka
Zapečené špagety s tuniakom
Tuniakový šalát
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestovinový šalát so surimi
Okúzľujúce letné kurča
Pizza v zemiakoch
Grilovaný hamburger
Polievka z rukoly a kreviet
Ražniči z lososa
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Špagety zo Stredomoria
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Šošovicová polievka so špenátom
Paradajková polievka
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Párky v slanine
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Letné zeleninové ragú
Lahodné pečené zemiaky
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Biela treska
Biela ryba s fazuľou
Vyprážaný syr
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Losos s cuketovou krustou
Sladká bravčová panenka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pikantná rybacia zmes
Pečená jahňacina s mandľami
Mrkvová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Cuketové jednohubky
Bravčová panenka so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ravioly so šalviou
Teľacie kotlety so zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Hrachová polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Pikantné bravčové závitky
Rolky z roštenky so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie fajitas
Mediteránska rapsódia
Pohánka s klobásou
Bravčové kotlety s kuskusom
Guláš z cíceru a mangoldu
Špagety s jesennou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Tekvicová polievka s jablkom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Lasagne z panvice
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi