Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cuketové jednohubky

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Hubový guľáš
Lasagne z panvice
Mrkvová polievka
Šošovicová polievka so špenátom
Paradajková polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Caponata a lá Podravka
Losos s cuketovou krustou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Párky v slanine
Kuracie fajitas
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Tournedos s maslovou zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Vyprážaný syr
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pikantné bravčové závitky
Bravčová panenka so zeleninou
Zeleninové špízy
Cestovinový šalát so surimi
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka z fazuľových strukov
Grilovaný hamburger
Tuniakový šalát
Pečená jahňacina s mandľami
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Biela treska
Zapečené špagety s tuniakom
Špagety s jesennou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie tyčinky v kečupe
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie mäso so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Polievka z bôbu
Ovocný šalát s kuracinou
Letné zeleninové ragú
Lahodné pečené zemiaky
Treska s vajíčkovým šalátom
Grilované rebierka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Sladká bravčová panenka
Polievka z rukoly a kreviet
Mediteránska rapsódia
Pikantná rybacia zmes
Bravčové kotlety s kuskusom
Pohánka s klobásou
Biela ryba s fazuľou
Okúzľujúce letné kurča
Ravioly so šalviou
Ražniči z lososa
Tekvicová polievka s jablkom
Hrachová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Studené jednohubky z tekvice alebo baklažánu sú perfektným jedlom, ak pripravujete doma nejakú párty alebo čakáte dôležitých hostí, ktorých chcete ohúriť.

Suroviny

2 - 3 stredné cukety
2 lyžice olivového oleja
150 g syra ricotta
160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
1 lyžička Podravka Natur ochucovadla Stredomorie
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Cukety nakrájame na dlhé, tenké plátky a opečieme ich na naolejovanej panvici (môže byť aj grilovacia). Keď trošku zmäknú, dajú sa ohnúť, tak ich presunieme na papierový obrúsok, aby sa zbavili tuku.
  • 2 Syr, tuniak, Podravku Natur a petržlenovú vňať spolu poriadne zmiešame a vytvoríme tak plnku. Na každý jeden plátok cukety dáme za lyžicu plnky a zrolujeme ho.
  • 3 Toto zopakujeme s každým plátkom cukety a spevníme ich špáradlom.

Tip

Ak chcete trošku zmeniť chuť, môžete cuketu zameniť za mladý baklažán.

Porcia

Necháme v chladničke, dokým ich nebudeme podávať. Podávame ako predjedlo.

Zdieľať s priateľmi