Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Grilovaný hamburger

Kuracie prsia pečené v rúre
Vyprážaný syr
Tuniakový šalát
Pikantné bravčové závitky
Paradajková polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pikantná rybacia zmes
Lasagne z panvice
Rolky z roštenky so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Cestovinový šalát so surimi
Zeleninové špízy
Grilované rebierka
Polievka z fazuľových strukov
Rizoto na španielsky spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie fajitas
Polievka z bôbu
Hrachová polievka
Zapečené špagety s tuniakom
Tournedos s maslovou zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pohánka s klobásou
Šošovicová polievka so špenátom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Biela ryba s fazuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela treska
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Mediteránska rapsódia
Teľacie kotlety so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Cuketové jednohubky
Hubový guľáš
Bravčové kotlety s kuskusom
Ravioly so šalviou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčová panenka so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Polievka z rukoly a kreviet
Caponata a lá Podravka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Guláš z cíceru a mangoldu
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lahodné pečené zemiaky
Nové zemiaky s Ajvarom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Losos s cuketovou krustou
Pečená jahňacina s mandľami
Tekvicová polievka s jablkom
Ražniči z lososa
Ovocný šalát s kuracinou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pizza v zemiakoch
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Párky v slanine
Letné zeleninové ragú
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Mrkvová polievka
Polievka s mäsovými guličkami
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a vychutnávajte si skvelé jedlo.

Suroviny

700 g mletého hovädzieho mäsa
1 Podravka Grill Classic
80 g cibule
4 ks pečiva na hamburger
4 vajcia
4 plátky syra
100 g slaniny
50 ml oleja
4 lyžice majonézy
Ajvar jemný Podravka
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, Podravkou Grill Classic, soľou a korením, poriadne premiešame a necháme postáť asi 30 minút. Zo zmesi potom vytvarujeme 4 hrubšie placky (asi tak isto hrubé, ako je pečivo).
  • 2 Pečivo prerežeme na polovicu a opečieme ho z vnútornej strany na suchej panvici. Panvicu utrieme papierovým obrúskom a položíme na ňu na plátky nakrájanej slaniny a opražíme ju dozlatista.
  • 3 Gril poriadne zahrejeme, potrieme olivovým olejom a položíme naň mäso, ktoré poriadne ugrilujeme z oboch strán.
  • 4 Na panvicu pridáme olej a vajcia a poriadne ich opečieme.
  • 5 Spodnú časť pečiva potrieme majonézou alebo Ajvarom jemným Podravka. Potom položíme opečenú slaninu, mäso, plátok syra a nakoniec vajce.

Tip

Pri príprave mäsa na hamburger je dôležité, aby ste mäso veľmi nemiešali. Premiešajte ho len zľahka, rýchlo vytvarujte do placiek, ale nie príliš tenkých, aby bolo mäso poriadne šťavnaté.

Porcia

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi