Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestovinový šalát so surimi

Kuracie tyčinky v kečupe
Losos s cuketovou krustou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčová panenka so zeleninou
Vyprážaný syr
Cuketové jednohubky
Biela treska
Lasagne z panvice
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečená jahňacina s mandľami
Polievka z fazuľových strukov
Polievka z rukoly a kreviet
Mediteránska rapsódia
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Guláš z cíceru a mangoldu
Hubový guľáš
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaný hamburger
Rizoto na španielsky spôsob
Tournedos s maslovou zeleninou
Paradajková polievka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Biela ryba s fazuľou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pikantná rybacia zmes
Tuniakový šalát
Mrkvová polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Morčacina s citrónom a oreganom
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Zeleninové špízy
Nové zemiaky s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Ovocný šalát s kuracinou
Pizza v zemiakoch
Sladká bravčová panenka
Polievka z bôbu
Lahodné pečené zemiaky
Šošovicová polievka so špenátom
Zapečené špagety s tuniakom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Grilované rebierka
Párky v slanine
Ražniči z lososa
Pikantné bravčové závitky
Kuracie prsia pečené v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Letné zeleninové ragú
Hrachová polievka
Špagety zo Stredomoria
Ravioly so šalviou
Pohánka s klobásou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie fajitas
Špagety s jesennou omáčkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Surimi sú mimoriadne populárne vo Východnej Ázii, špeciálne v Japonsku. Vyrábajú sa v najrozmanitejších podobách, u nás sú najznámejšie a najpopulárnejšie vo forme krabích tyčiniek.

Suroviny

500 g krabích tyčiniek surimi
500 g Podravka cestovín (penne)
250 ml tatárskej omáčky
220 ml majonézy
200 ml smotany
150 g sterilizovanej kukurice
štipka soli
1 čajová lyžička cukru
1 čajová lyžička Podravky ochucovadla Natur
1 lyžica olivového oleja
štipka soli
čierne korenie
petržlenová vňať na ozdobenie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Do vody pridáme olivový olej, soľ a uvaríme cestoviny „al dente“. Keď sú cestoviny hotové, scedíme ich a necháme vychladnúť. Surimi tyčinky nakrájame na 4 – 5 milimetrové tenké kolieska.
  • 2 Pripravíme dresing z majonézy, tatárskej omáčky, cukru, Podravky ochucovadla Natur, soli, čierneho korenie a smotany (podľa chuti). Do vychladnutých cestovín pridáme nakrájané krabie tyčinky surimi a dresing. Všetko dobre premiešame a dochutíme podľa vlastnej chuti.

Porcia

Šalát podávame na dezertnom tanieri alebo miske, ozdobený čerstvou petržlenovou vňaťou.

Malé tajomstvá

Semolinové cestoviny sú cestoviny zo 100 % tvrdej pšenice a sú výživovo hodnotnejšie ako klasické cestoviny.

Zdieľať s priateľmi