Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestoviny na stredomorský spôsob

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cuketové jednohubky
Pečená jahňacina s mandľami
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ražniči z lososa
Biela ryba s fazuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rolky z roštenky so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Sladká bravčová panenka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Paradajková polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie mäso na thajský spôsob
Vyprážaný syr
Polievka z bôbu
Bravčové kotlety s kuskusom
Párky v slanine
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilované rebierka
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z rukoly a kreviet
Ravioly so šalviou
Zapečené špagety s tuniakom
Hubový guľáš
Pikantné bravčové závitky
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Mediteránska rapsódia
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Guláš z cíceru a mangoldu
Polievka z fazuľových strukov
Zeleninové špízy
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie prsia pečené v rúre
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pizza v zemiakoch
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Bravčová panenka so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rizoto na španielsky spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Caponata a lá Podravka
Tuniakový šalát
Okúzľujúce letné kurča
Lasagne z panvice
Kuracie fajitas
Biela treska
Šošovicová polievka so špenátom
Cestovinový šalát so surimi
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilovaný hamburger
Mrkvová polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pikantná rybacia zmes
Hrachová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tekvicová polievka s jablkom
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie tyčinky v kečupe
Ovocný šalát s kuracinou
Kuracie mäso so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Pohánka s klobásou
Teľacie kotlety so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi