Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Kuracie tyčinky v kečupe

Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Mediteránska rapsódia
Teľacie kotlety so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Bravčová panenka so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Tuniakový šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pohánka s klobásou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Letné zeleninové ragú
Rizoto na španielsky spôsob
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Caponata a lá Podravka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Biela treska
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Tournedos s maslovou zeleninou
Ravioly so šalviou
Zeleninové špízy
Kuracie mäso so zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Vyprážaný syr
Ražniči z lososa
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Paradajková polievka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie fajitas
Špagety zo Stredomoria
Rolky z roštenky so zeleninou
Párky v slanine
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Zapečené špagety s tuniakom
Cuketové jednohubky
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Nové zemiaky s Ajvarom
Losos s cuketovou krustou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované rebierka
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka s mäsovými guličkami
Biela ryba s fazuľou
Sladká bravčová panenka
Pikantná rybacia zmes
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z bôbu
Hrachová polievka
Pikantné bravčové závitky
Guláš z cíceru a mangoldu
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Hubový guľáš
Tekvicová polievka s jablkom
Bravčové kotlety s kuskusom
Mrkvová polievka
Šošovicová polievka so špenátom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Špagety s jesennou omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Lasagne z panvice
Cestovinový šalát so surimi
Grilovaný hamburger
Polievka z rukoly a kreviet
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Viac receptov pre túto náladu

Kuracie mäso si svojou neodolateľnou chuťou a mnohými chutnými kombináciami znovu a znovu vydobíja miesto na našich jedálnych lístkoch. Namáčaním do kečupu, curry a Podravky ochucovadla pikant, na veľké potešenie všetkých členov rodiny, znovu vytvoríte niečo nové.

Suroviny

1 kg kuracích rezňov
1 lyžica Podravka pikant
olej na praženie
Omáčka:
200 ml jemného kečupu
½ lyžičky curry korenia
1 lyžica Podravka pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby25 min

  • 1 Kečup zmiešame s curry korením a Podravka ochucovadlom pikant. Zmes necháme odstáť na chladnom mieste asi jednu hodinu.
  • 2 Kuracie rezne nakrájame na hrubšie tyčinky a posypeme ich Podravka ochucovadlom pikant.
  • 3 V panvici na horúcom oleji opražíme kuracie tyčinky a potom ich vyberieme na pijavý papier, aby odsal nadbytočný tuk.

Tip

Takto pripravená omáčka môže prikrytá stáť v chladničke niekoľko dní.

Porcia

Na väčší servírovací tanier položíme malú misku s omáčkou. Okolo malej misky poukladáme upražený chlieb, slané tyčinky a pražené kuracie tyčinky.

Zdieľať s priateľmi