Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Caponata a lá Podravka

Nové zemiaky s Ajvarom
Pohánka s klobásou
Biela treska
Grilovaný hamburger
Tuniakový šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Pečená jahňacina s mandľami
Mrkvová polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Lasagne z panvice
Hrachová polievka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pikantné bravčové závitky
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Polievka z fazuľových strukov
Ovocný šalát s kuracinou
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilované rebierka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka z bôbu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Lahodné pečené zemiaky
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ražniči z lososa
Cuketové jednohubky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka s mäsovými guličkami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Teľacie kotlety so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Chutný šalát z opečených zemiakov
Hubový guľáš
Paradajková polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bravčové kotlety s kuskusom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Tournedos s maslovou zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Kuracie fajitas
Šošovicová polievka so špenátom
Ravioly so šalviou
Zeleninové špízy
Špagety zo Stredomoria
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tekvicová polievka s jablkom
Rolky z roštenky so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Letné zeleninové ragú
Losos s cuketovou krustou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Guláš z cíceru a mangoldu
Špagety s jesennou omáčkou
Vyprážaný syr
Mediteránska rapsódia
Polievka z rukoly a kreviet
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela ryba s fazuľou
Cestovinový šalát so surimi
Sladká bravčová panenka
Kuracie prsia pečené v rúre
Párky v slanine
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi