Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Treska s vajíčkovým šalátom

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pečená jahňacina s mandľami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Špagety s jesennou omáčkou
Grilované rebierka
Okúzľujúce letné kurča
Špagety zo Stredomoria
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie tyčinky v kečupe
Pikantná rybacia zmes
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka z bôbu
Ražniči z lososa
Nové zemiaky s Ajvarom
Zeleninové špízy
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie mäso so zeleninou
Hubový guľáš
Párky v slanine
Rizoto na španielsky spôsob
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie prsia pečené v rúre
Ovocný šalát s kuracinou
Letné zeleninové ragú
Polievka z fazuľových strukov
Bravčová panenka so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Kuracie fajitas
Cestovinový šalát so surimi
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Caponata a lá Podravka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Vyprážaný syr
Guláš z cíceru a mangoldu
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Paradajková polievka
Ravioly so šalviou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Biela treska
Cuketové jednohubky
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pizza v zemiakoch
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tournedos s maslovou zeleninou
Hrachová polievka
Zapečené špagety s tuniakom
Pohánka s klobásou
Bravčové kotlety s kuskusom
Lahodné pečené zemiaky
Mediteránska rapsódia
Rolky z roštenky so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniakový šalát
Sladká bravčová panenka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Lasagne z panvice
Grilovaný hamburger
Mrkvová polievka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Losos s cuketovou krustou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi