Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Bravčová panenka so zeleninou

Pizza v zemiakoch
Polievka s mäsovými guličkami
Biela ryba s fazuľou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pikantná rybacia zmes
Tekvicová polievka s jablkom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Tuniakový šalát
Mrkvová polievka
Kuracie fajitas
Teľacie kotlety so zeleninou
Cuketové jednohubky
Cestovinový šalát so surimi
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pohánka s klobásou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Vyprážaný syr
Polievka z fazuľových strukov
Grilovaný hamburger
Špagety s jesennou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Ražniči z lososa
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Špagety zo Stredomoria
Guláš z cíceru a mangoldu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Hubový guľáš
Lahodné pečené zemiaky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie mäso na thajský spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Bravčové kotlety s kuskusom
Kuracie prsia pečené v rúre
Losos s cuketovou krustou
Mediteránska rapsódia
Hrachová polievka
Kuracie mäso so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z bôbu
Letné zeleninové ragú
Lasagne z panvice
Nové zemiaky s Ajvarom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Rolky z roštenky so zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Šošovicová polievka so špenátom
Morčacina s citrónom a oreganom
Okúzľujúce letné kurča
Rizoto na španielsky spôsob
Grilované rebierka
Tournedos s maslovou zeleninou
Biela treska
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Ravioly so šalviou
Caponata a lá Podravka
Treska s vajíčkovým šalátom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Sladká bravčová panenka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Párky v slanine
Cestoviny na stredomorský spôsob
Paradajková polievka
Ovocný šalát s kuracinou
Zeleninové špízy
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Viac receptov pre túto náladu

Chutné jedlo si nutne nevyžaduje dlhú prípravu, a preto tento pokrm pripravíte takmer v okamihu.

Suroviny

1 kg bravčovej panenky
1 Podravka na bravčové mäso
olej na vyprážanie
Na prílohu:
500 g žltých strukov
300 g mrkvy
300 g mrazeného hrášku
3 lyžice olivového oleja
soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mäso umyjeme, osušíme, vysypeme obsah balíčka Podravky na bravčové mäso a necháme ho pôsobiť aspoň 30 minút.
  • 2 Struky a mrkvu očistíme a umyjeme.
  • 3 Mrkvu nakrájame na krúžky a uvaríme ju spolu s hráškom a strukmi v osolenej vode. Po uvarení zmes scedíme a zmiešame s teplým olivovým olejom.
  • 4 V predhriatej panvici na oleji usmažíme mäso dozlatista.
  • 5 Pridáme trochu vody a udusíme ho domäkka.

Porcia

Mäso podávame s uvarenou zeleninou zmiešanou s olivovým olejom.

Malé tajomstvá

Takto ochutené bravčové je vhodné aj na obaľovanie.

Zdieľať s priateľmi