Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Pizza v zemiakoch

Hubový guľáš
Vyprážaný syr
Sladká bravčová panenka
Kuracie fajitas
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestovinový šalát so surimi
Zeleninové špízy
Pikantné bravčové závitky
Rizoto na španielsky spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Grilované rebierka
Polievka z bôbu
Kuracie mäso na thajský spôsob
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniakový šalát
Losos s cuketovou krustou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Šošovicová polievka so špenátom
Biela treska
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Paradajková polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilovaný hamburger
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Mediteránska rapsódia
Guláš z cíceru a mangoldu
Ravioly so šalviou
Hrachová polievka
Ovocný šalát s kuracinou
Letné zeleninové ragú
Špagety s jesennou omáčkou
Pikantná rybacia zmes
Polievka z fazuľových strukov
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pečená jahňacina s mandľami
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie tyčinky v kečupe
Caponata a lá Podravka
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčová panenka so zeleninou
Pohánka s klobásou
Cuketové jednohubky
Lasagne z panvice
Polievka z rukoly a kreviet
Polievka s mäsovými guličkami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lahodné pečené zemiaky
Biela ryba s fazuľou
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči z lososa
Mrkvová polievka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Párky v slanine
Špagety zo Stredomoria
Morčacina s citrónom a oreganom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte, či sa zemiaky hodia k talianskej špecialite, avšak uvidíte, že si túto pochúťku nevaríte poslednýkrát.

Suroviny

8 veľkých zemiakov
3 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
300 g šunky
500 g Podravka pasírovaných paradajok
4 lyžice olivového oleja
2 lyžičky oregana
300 g mozzarelly

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Zemiaky dobre umyjeme a osušíme. Každý zemiaky v polovici nakrojíme a vnútro vysypeme ochucovadlom Natur. Zemiaky dáme do pekáča alebo na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 30 minút.
  • 2 Zemiaky vyberieme a necháme chvíľku vychladnúť. Na každú nakrojenú stranu zemiaka dáme šunku, zalejeme pasírovanými paradajkami zmiešanými s olivovým olejom a oreganom a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Pečieme cca 7 minút, dokým sa neroztopí syr.

Porcia

Podávame s pohárom piva alebo vína.

Zdieľať s priateľmi