Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Pikantná rybacia zmes

Zeleninové špízy
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Losos s cuketovou krustou
Treska s vajíčkovým šalátom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Polievka z rukoly a kreviet
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pohánka s klobásou
Sladká bravčová panenka
Caponata a lá Podravka
Ravioly so šalviou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morčacina s citrónom a oreganom
Rolky z roštenky so zeleninou
Lasagne z panvice
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mediteránska rapsódia
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cuketové jednohubky
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie prsia pečené v rúre
Tuniakový šalát
Kuracie mäso na thajský spôsob
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Guláš z cíceru a mangoldu
Mrkvová polievka
Paradajková polievka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Špagety s jesennou omáčkou
Vyprážaný syr
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilovaný hamburger
Biela treska
Biela ryba s fazuľou
Ražniči z lososa
Grilované rebierka
Lahodné pečené zemiaky
Polievka s mäsovými guličkami
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z fazuľových strukov
Tournedos s maslovou zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Letné zeleninové ragú
Ovocný šalát s kuracinou
Kuracie tyčinky v kečupe
Párky v slanine
Pizza v zemiakoch
Rizoto na španielsky spôsob
Špagety zo Stredomoria
Hrachová polievka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Polievka z bôbu
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestovinový šalát so surimi
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Hubový guľáš
Pečená jahňacina s mandľami
Bravčové kotlety s kuskusom
Šošovicová polievka so špenátom
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie fajitas
Kuracie mäso so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Jedinečná kombinácia rybacieho mäsa a byliniek s čili je zárukou úspechu nie len pre milovníkov pikantných jedál. Tento rybací guláš zaútočí na všetky vaše zmysly. Nezabudnite pripraviť dostatočné množstvo, lebo keď ho začnú vaši najbližší jesť, bude sa im odolávať veľmi ťažko.

Suroviny

600 g rybacieho mäsa bez kostí
1 ks veľkej cibule
1 ks papriky
3 ks paradajok
1 PL Podravky ochucovadla Pikant
1 šálka vody
2 šálky zemiakov
2 strúčiky cesnaku
olej
majorán, rasca, soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji opečieme cibuľu s rascou do zlata. Pridáme papriku nakrájanú na kocky, 1 minútu opekáme a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme nakrájané zemiaky na malé kocky. Podľa potreby prilejeme vodu a varíme 10 minút.
  • 2 Pridáme paradajky nakrájané na mesiačiky, rybu a chvíľku povaríme. 5 minút pred koncom varenia pridáme pretlačený cesnak, majorán a polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla Pikant. Varíme, pokiaľ sú všetky suroviny mäkké a podávame.

Porcia

Najlepšou prílohou je chlieb.

Zdieľať s priateľmi