Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Lahodné pečené zemiaky

Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Paradajková polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie mäso so zeleninou
Ravioly so šalviou
Cestovinový šalát so surimi
Nové zemiaky s Ajvarom
Polievka z fazuľových strukov
Tekvicová polievka s jablkom
Grilované rebierka
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela treska
Letné zeleninové ragú
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Zeleninové špízy
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie fajitas
Lasagne z panvice
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rolky z roštenky so zeleninou
Vyprážaný syr
Biela ryba s fazuľou
Tuniakový šalát
Bravčová panenka so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Polievka s mäsovými guličkami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rizoto na španielsky spôsob
Hubový guľáš
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie tyčinky v kečupe
Pizza v zemiakoch
Šošovicová polievka so špenátom
Mrkvová polievka
Cuketové jednohubky
Pečená jahňacina s mandľami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Treska s vajíčkovým šalátom
Špagety s jesennou omáčkou
Pohánka s klobásou
Pikantná rybacia zmes
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Polievka z bôbu
Špagety zo Stredomoria
Párky v slanine
Cestoviny na stredomorský spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaný hamburger
Polievka z rukoly a kreviet
Bravčové kotlety s kuskusom
Ovocný šalát s kuracinou
Okúzľujúce letné kurča
Mediteránska rapsódia
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tournedos s maslovou zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Hrachová polievka
Ražniči z lososa
Pikantné bravčové závitky
Viac receptov pre túto náladu

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

Suroviny

3 lyžice kukuričnej krupice
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 lyžička mletého kari
1 lyžička čierneho mletého korenia
1,5 kg zemiakov
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.
  • 2 Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

Tip

Počas pečenia ich občas premiešajte.

Porcia

Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

Zdieľať s priateľmi