Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Tuniakový šalát

Pečená jahňacina s mandľami
Kuracie mäso so zeleninou
Hrachová polievka
Mediteránska rapsódia
Cestoviny na stredomorský spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči z lososa
Polievka z rukoly a kreviet
Šošovicová polievka so špenátom
Vyprážaný syr
Letné zeleninové ragú
Sladká bravčová panenka
Grilované rebierka
Biela treska
Zeleninové špízy
Kuracie tyčinky v kečupe
Lahodné pečené zemiaky
Morčacina s citrónom a oreganom
Cuketové jednohubky
Ovocný šalát s kuracinou
Treska s vajíčkovým šalátom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pohánka s klobásou
Mrkvová polievka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Polievka z bôbu
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Tekvicová polievka s jablkom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Párky v slanine
Nové zemiaky s Ajvarom
Špagety zo Stredomoria
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Hubový guľáš
Lasagne z panvice
Teľacie kotlety so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Kuracie fajitas
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Bravčové kotlety s kuskusom
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Paradajková polievka
Losos s cuketovou krustou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pikantná rybacia zmes
Rolky z roštenky so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Cestovinový šalát so surimi
Rizoto na španielsky spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Tournedos s maslovou zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Biela ryba s fazuľou
Ravioly so šalviou
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi