Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Párky v slanine

Rolky z roštenky so zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninové špízy
Ovocný šalát s kuracinou
Ražniči z lososa
Kuracie mäso na thajský spôsob
Bravčová panenka so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Špagety s jesennou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie fajitas
Grilovaný hamburger
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pizza v zemiakoch
Okúzľujúce letné kurča
Lahodné pečené zemiaky
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Nové zemiaky s Ajvarom
Rizoto na španielsky spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilované rebierka
Polievka z bôbu
Paradajková polievka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Šošovicová polievka so špenátom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mrkvová polievka
Pečená jahňacina s mandľami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Teľacie kotlety so zeleninou
Cuketové jednohubky
Letné zeleninové ragú
Ravioly so šalviou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Vyprážaný syr
Špagety zo Stredomoria
Biela treska
Losos s cuketovou krustou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka z fazuľových strukov
Zapečené špagety s tuniakom
Mediteránska rapsódia
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Guláš z cíceru a mangoldu
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Lasagne z panvice
Pikantné bravčové závitky
Polievka z rukoly a kreviet
Biela ryba s fazuľou
Hrachová polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pohánka s klobásou
Kuracie tyčinky v kečupe
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Hubový guľáš
Kuracie mäso so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Bravčové kotlety s kuskusom
Tekvicová polievka s jablkom
Sladká bravčová panenka
Tuniakový šalát
Viac receptov pre túto náladu

Zabalené párky opečiete novým spôsobom a vychutnávajte si skvelú chuť v kombinácii s Ajvarom od Podravky.

Suroviny

8 väčších párkov
16 tenkých plátkov slaniny
2 lyžice javorového sirupu
1 lyžička Podravka ochucovadla pikant
8 plátkov syra čedar
Ajvar jemný Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Javorový sirup zmiešame s Podravka ochucovadlom pikant.
  • 2 Párky prekrojíme na polovicu a potrieme ich pripravenou zmesou. Plátky čedaru prekrojíme na polovicu a zabalíme do nich párky.
  • 3 Pripravené párky ešte obalíme slaninou a na každom konci ich spevníme špáradlom.
  • 4 Párky opekáme na grilovacej panvici alebo grile, dokým nie je slanina chrumkavá.

Tip

Takto zabalené párky môžete takisto obaliť natenko rozvaľkaným lístkovým cestom a upiecť ich v rúre.

Porcia

Podávame teplé s jemným Ajvarom Podravka a opečeným chlebom.

Zdieľať s priateľmi