Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou

Rybárov guláš
Lasagne z panvice
Kura na pivovej fľaši
Pizza v zemiakoch
Fish&Chips v tortille
Rýchle lasagne
Kotlovina
Carbonara so špenátom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pivný guláš
Morčacie prsia s jablkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka z bôbu
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Kačica na pomarančoch
Morčací hamburger
Kura na sladko
Kurča na bielom víne
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kurací paprikáš
Teľacie kotlety so zeleninou
Jahňacie so šalviovým medom
Grilovaný hamburger
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Zeleninové chipsy
Voňavé pečené zemiaky
Netradičný hamburger
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Papriky plnené rizotom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Hubový guľáš
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Hŕstková polievka s paradajkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Jaipur kari
Pochúťka s Ajvarom
Klasický burger
Grilovaná krkovička
Nové zemiaky s Ajvarom
Medové teľacie kotlety
Chilli con carne
Sladká bravčová panenka
Zemiakové placky
Špagety s cuketou
Kuracie prsia pečené v rúre
Rezne s chutnou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kura na pive
Hovädzí steak so zeleninou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Morčacie rolky s ryžou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilované rebierka
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Medailónky s hnedou ryžou
Párky v slanine
Viac receptov pre túto náladu

Aromatické zemiaky s opečenou slaninkou a obľúbenou zeleninou vás potešia svojou chuťou.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 ks Podravka Natur na pečené zemiaky
5 lyžíc olivového oleja
120 g slaniny
4 ks sterilizovaných artičokov
hrsť nakrájanej pažítky alebo jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky ošúpeme a nakrájame na plátky hrubé 0,5 cm. Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  • 2 Posypeme Podravkou Natur na pečené zemiaky a rovnomerne pokvapkáme olivovým olejom. Opatrne premiešame.
  • 3 Pečieme v rúre vyhriatej na 200 ° C asi 40 minút.
  • 4 Artičoky scedíme a nakrájame na kúsky.
  • 5 Slaninu nakrájame na kocky a smažíme na panvici až kým zhnedne.
  • 6 Teplé pečené zemiaky posypeme artičokami a opraženou slaninkou.

Tip

Artičoky môžete nahradiť inou sterilizovanou zeleninou: paprika, špargľa, kukurica.

Porcia

Posypeme pažítkou a podávame teplé.

Zdieľať s priateľmi