Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Hŕstková polievka s paradajkami

Medailónky s hnedou ryžou
Špagety s cuketou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Zeleninové chipsy
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Fish&Chips v tortille
Pivný guláš
Kurací paprikáš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Klasický burger
Morčací hamburger
Grilované rebierka
Morčacie prsia s jablkami
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Pikantné bravčové závitky
Morčacie rolky s ryžou
Hovädzí steak so zeleninou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Papriky plnené rizotom
Rezne s chutnou omáčkou
Mäsové guľky s omáčkou
Zemiakové placky
Pizza v zemiakoch
Teľacie kotlety so zeleninou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Rybárov guláš
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Polievka z bôbu
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Voňavé pečené zemiaky
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Kura na pive
Grilovaná krkovička
Kotlovina
Sladká bravčová panenka
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilovaný hamburger
Pochúťka s Ajvarom
Netradičný hamburger
Jaipur kari
Carbonara so špenátom
Chilli con carne
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Rýchle lasagne
Medové teľacie kotlety
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Lasagne z panvice
Jahňacie so šalviovým medom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Párky v slanine
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Hubový guľáš
Kačica na pomarančoch
Kura na sladko
Kura na pivovej fľaši
Kurča na bielom víne
Viac receptov pre túto náladu

Strukoviny sú zdravá a obľúbená alternatíva mäsa. V kombinácii s paradajkami a bylinkami vytvoria veľmi chutnú a výdatnú polievku.

Suroviny

200 g hrśtkovej zmesi tradičnej Lagris
50 ml olivového oleja
100 g cibule
100 g mrkvy
80 g zeleru
3 strúčiky cesnaku
700 ml zeleninového vývaru
200 g krájaných paradajok Podravka
100 g sterilizovanej sladkej kukurice
ochucovadlo Podravka Natur
menšia hrsť listov šalvie
menšia hrsť petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

4 osoby55 min

  • 1 Hŕstkovú zmes namočíme cez noc do vody. Na druhý deň ju uvaríme takmer do mäkka a scedíme.
  • 2 V hrnci na oleji orestujeme cibuľu spoločne s nakrájanou koreňovou zeleninou a cesnakom. Takto pripravený základ zalejeme zeleninovým vývarom. Pozvoľna varíme takmer do mäkka.
  • 3 Nakoniec pridáme uvarenú hŕstkovú zmes, paradajky a kukuricu. Polievku dochutíme korením Podravka Natur a nasekanými bylinkami.
  • 4 Polievku ešte 10 minút povaríme a môžeme podávať.

Zdieľať s priateľmi