Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou

Hovädzí steak so zeleninou
Polievka z bôbu
Kotlovina
Kura na pive
Morčacie prsia s jablkami
Párky v slanine
Klasický burger
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Pikantné bravčové závitky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morčací hamburger
Pochúťka s Ajvarom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Zemiakové placky
Teľacie kotlety so zeleninou
Chilli con carne
Kura na pivovej fľaši
Fish&Chips v tortille
Grilovaná krkovička
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lasagne z panvice
Rybárov guláš
Kačica na pomarančoch
Kurací paprikáš
Pizza v zemiakoch
Kura na sladko
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rýchle lasagne
Grilované rebierka
Zeleninové chipsy
Grilovaný hamburger
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Netradičný hamburger
Špagety s cuketou
Bravčové kotlety s kuskusom
Kurča na bielom víne
Nové zemiaky s Ajvarom
Sladká bravčová panenka
Voňavé pečené zemiaky
Rolky z roštenky so zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Papriky plnené rizotom
Mäsové guľky s omáčkou
Jaipur kari
Jahňacie so šalviovým medom
Morčacie rolky s ryžou
Hŕstková polievka s paradajkami
Medové teľacie kotlety
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Medailónky s hnedou ryžou
Hubový guľáš
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Carbonara so špenátom
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Pivný guláš
Viac receptov pre túto náladu

Pečené rezne preliate bielou gaštanovou omáčkou vám poskytnú krémovú chuť jesene.

Suroviny

600 g teľacích rezňov (na tenko nakrájaných)
2 lyžice oleja
1 lyžica masla
čierne korenie celé
soľ
200 ml smotany na varenie
1 kocka Podravka hovädzieho bujónu
150 g nesladeného gaštanového pyré
100 g olúpaných varených gaštanov

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Natenko nakrájané rezne dáme do panvice na predhriatu zmes oleja a masla.
  • 2 Posypeme korením a opečieme ich na miernom ohni dozlatista. Osolíme, vyberieme z panvice a zakryté odložíme bokom.
  • 3 Do panvice dáme smotanu, pridáme gaštanové pyré, hovädzí bujón Podravka a trochu vody. Povaríme na miernom ohni, aby sme dostali omáčku.

Tip

Do omáčky môžete pridať niekoľko lyžíc koňaku, čím dostanete netypickú ale lahodnú chuť.

Porcia

Do omáčky vmiešame gaštany a teľacie rezne podávame preliate pripravenou omáčkou s prílohou podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi