Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Papriky plnené rizotom

Morčací hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Voňavé pečené zemiaky
Medailónky s hnedou ryžou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kačica na pomarančoch
Fish&Chips v tortille
Hovädzí steak so zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Mäsové guľky s omáčkou
Pivný guláš
Kura na pivovej fľaši
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zeleninové chipsy
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kurací paprikáš
Párky v slanine
Kurča na bielom víne
Chilli con carne
Klasický burger
Rybárov guláš
Kotlovina
Rýchle lasagne
Netradičný hamburger
Bravčové kotlety s kuskusom
Medové teľacie kotlety
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Teľacie kotlety so zeleninou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kura na pive
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Morčacie rolky s ryžou
Jaipur kari
Kura na sladko
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilovaná krkovička
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Polievka z bôbu
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Pikantné bravčové závitky
Rolky z roštenky so zeleninou
Pochúťka s Ajvarom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Jahňacie so šalviovým medom
Hubový guľáš
Pizza v zemiakoch
Grilovaný hamburger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Špagety s cuketou
Carbonara so špenátom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morčacie prsia s jablkami
Grilované rebierka
Zemiakové placky
Sladká bravčová panenka
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Hŕstková polievka s paradajkami
Lasagne z panvice
Viac receptov pre túto náladu

Ak chcete prekvapiť svojich hostí, pripravte im papriky plnené rizotom. Pre ešte lepšiu vôňu a chuť, použite pri príprave kurací bujón.

Suroviny

4 farebné mäsité papriky
1 väčšia cibuľa
300 g Lagris ryže Arborio
tymián
150 g mozzarelly
1,5 dl bieleho vína
7 dl vody
2 kocky Podravka kuracieho bujónu
50 g strúhaného syra
50 g pikantnej klobásy

Použili sme

Slepačí bujón

Slepačí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Papriky rozpolíme, odstránime dužinu a semienka a dáme ich na 5 minút do rúry zmäknúť. Do vriacej vody vložíme bujónové kocky a varíme 3 minúty.
  • 2 Na panvici orestujeme cibuľu, pridáme ryžu a zalejeme hotovým vývarom s vínom. Do hotovej ryže vmiešame nakrájaný syr, kúsky klobásy a korenie. Podľa potreby dosolíme.
  • 3 Papriky naplníme rizotom, poukladáme na ne plátky mozarelly a dáme na 5 minút do rúry.

Porcia

Podávame teplé.

Malé tajomstvá

Papriky budú chutiť ešte lepšie, ak ich pripravíte na grile.

Zdieľať s priateľmi