Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Chilli con carne

Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Zeleninové chipsy
Pizza v zemiakoch
Rybárov guláš
Grilovaná krkovička
Kura na pive
Polievka z bôbu
Pikantné bravčové závitky
Rezne s chutnou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rýchle lasagne
Klasický burger
Jahňacie so šalviovým medom
Kurací paprikáš
Pochúťka s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Zemiakové placky
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Pivný guláš
Netradičný hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Morčací hamburger
Hŕstková polievka s paradajkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lasagne z panvice
Morčacie prsia s jablkami
Papriky plnené rizotom
Teľacie kotlety so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Hovädzí steak so zeleninou
Párky v slanine
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Carbonara so špenátom
Kura na pivovej fľaši
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Medové teľacie kotlety
Nové zemiaky s Ajvarom
Kotlovina
Hubový guľáš
Medailónky s hnedou ryžou
Kačica na pomarančoch
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracie prsia pečené v rúre
Kurča na bielom víne
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Fish&Chips v tortille
Morčacie rolky s ryžou
Kura na sladko
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Grilované rebierka
Jaipur kari
Voňavé pečené zemiaky
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Špagety s cuketou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Viac receptov pre túto náladu

To najlepšie chilli con carne by malo byť husté a šťavnaté. S kúskom horkej čokolády je tým najlepším jedlom pri posedení s priateľmi.

Suroviny

300 g mletého mäsa (bravčového, hovädzieho)
200 g uvarenej Lagris červenej fazule
20 g slaniny alebo údeného mäsa
1 pikantná červená paprička
2 lyžičky Podravky ochucovadla Pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji orestujeme mleté mäso, pridáme na kocky nakrájanú slaninu alebo údené mäso a zľahka orestujeme.
  • 2 Pridáme uvarenú fazuľu, ktorú sme pripravili podľa návodu, dolejeme 400 ml vlažnej vody, premiešame Podravkou ochucovadlom Pikant a nakrájanou papričkou.
  • 3 Dobre premiešame a varíme ešte 10 minút.

Porcia

Podávame teplé s čerstvým chlebom.

Malé tajomstvá

Tajná ingrediencia: Na konci pridajte 2 kocky horkej čokolády.

Zdieľať s priateľmi