Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Pikantné bravčové závitky

Rybárov guláš
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Hovädzí steak so zeleninou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Pivný guláš
Morčacie prsia s jablkami
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Carbonara so špenátom
Nové zemiaky s Ajvarom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Špagety s cuketou
Klasický burger
Polievka z bôbu
Kačica na pomarančoch
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilované rebierka
Zeleninové chipsy
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Lasagne z panvice
Rolky z roštenky so zeleninou
Zemiakové placky
Grilovaná krkovička
Mäsové guľky s omáčkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Sladká bravčová panenka
Kurací paprikáš
Jaipur kari
Voňavé pečené zemiaky
Morčacie rolky s ryžou
Kurča na bielom víne
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčací hamburger
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Fish&Chips v tortille
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Chilli con carne
Hubový guľáš
Kura na pive
Jahňacie so šalviovým medom
Bravčové kotlety s kuskusom
Papriky plnené rizotom
Kotlovina
Netradičný hamburger
Teľacie kotlety so zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Medové teľacie kotlety
Kura na sladko
Hŕstková polievka s paradajkami
Kura na pivovej fľaši
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Grilovaný hamburger
Pochúťka s Ajvarom
Medailónky s hnedou ryžou
Párky v slanine
Rýchle lasagne
Pizza v zemiakoch
Viac receptov pre túto náladu

Pikantné jedlá majú svojich priaznivcov po celom svete. Ak ste jedným z nich práve vy, tento recept si určite zamilujete.

Suroviny

800 g bravčových rezňov z karé
1 lyžica Podravky ochucovadla Pikant
50 g Podravka Ajvaru pikant
200 g anglickej slaniny
200 g syra ementál
50 g oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bravčové rezne naklepeme, potrieme Ajvarom a ochutíme Podravkou Pikant. Na pracovnej doske si pripravíme 2 plátky anglickej slaniny, na ktorú položíme plátok mäsa, ktorý naplníme kúskom syra a všetko zvinieme do závitku.
  • 2 Takto pokračujeme s ostatnými rezňami. Pripravené závitky napichneme na ihlu a opekáme na oleji z oboch strán. Opečené závitky dáme zapiecť do rúry na 10 - 15 minút na 180 °C.

Porcia

Pred podávaním závitky prekrojíme a podávame so zemiakovou kašou.

Malé tajomstvá

Ak nemáte radi pikantné jedlá, môžete použiť Ajvar jemný a Podravku ochucovadlo Stredomorie.

Zdieľať s priateľmi