Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Grilovaná krkovička

Zemiakové placky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Medailónky s hnedou ryžou
Medové teľacie kotlety
Voňavé pečené zemiaky
Papriky plnené rizotom
Morčacie prsia s jablkami
Pizza v zemiakoch
Hŕstková polievka s paradajkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Polievka z bôbu
Jaipur kari
Sladká bravčová panenka
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Zeleninové chipsy
Rezne s chutnou omáčkou
Kurací paprikáš
Hubový guľáš
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rýchle lasagne
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lasagne z panvice
Grilovaný hamburger
Kura na pivovej fľaši
Mäsové guľky s omáčkou
Morčací hamburger
Rybárov guláš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Kuracie prsia pečené v rúre
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kura na sladko
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Jahňacie so šalviovým medom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Špagety s cuketou
Kurča na bielom víne
Klasický burger
Teľacie kotlety so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kura na pive
Chilli con carne
Pivný guláš
Pikantné bravčové závitky
Grilované rebierka
Netradičný hamburger
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Carbonara so špenátom
Pochúťka s Ajvarom
Kotlovina
Kačica na pomarančoch
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Párky v slanine
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Hovädzí steak so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Rýchlo a ľahko na grile pripravená krkovička spolu s Podravkou na bravčové mäso, grilovanou zeleninou a pivom je ideálnym jedlom pre váš obľúbený piknik.

Suroviny

1 kg krkovičky
1 Podravka na bravčové mäso
200 ml čierneho piva
30 ml oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Krkovičku posypeme Podravkou na bravčové mäso a necháme postať asi 30 minút.
  • 2 Mäso dáme na predhriaty gril a grilujeme na miernom ohni. Za občasného otáčania ho podlievame pivom, až dokým nedostane krásnu hnedú farbu.
  • 3 Krkovičku vyberieme z grilu, nakrájame na kúsky, prelejeme olivovým olejom a necháme zakryté, dokým ho nebudeme podávať, aby sa chute prepojili.

Tip

Na gril pod mäso môžete dať 1 až 2 vetvičky rozmarínu, čo dodá mäsu ešte bohatšiu chuť. Taktiež je veľmi dôležité, aby ste mäso poriadne odblanili, aby po ugrilovaní nezostalo tvrdé.

Porcia

Podávame s grilovanou zeleninou podľa sezóny alebo podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi