Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Nové zemiaky s Ajvarom

Teľacie kotlety so zeleninou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná krkovička
Lasagne z panvice
Hubový guľáš
Bravčové kotlety s kuskusom
Morčacie rolky s ryžou
Jahňacie so šalviovým medom
Klasický burger
Mäsové guľky s omáčkou
Párky v slanine
Netradičný hamburger
Kačica na pomarančoch
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Zemiakové placky
Rýchle lasagne
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Jaipur kari
Rezne s chutnou omáčkou
Papriky plnené rizotom
Polievka z bôbu
Grilovaný hamburger
Hovädzí steak so zeleninou
Medailónky s hnedou ryžou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kura na pivovej fľaši
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Fish&Chips v tortille
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Pochúťka s Ajvarom
Medové teľacie kotlety
Chilli con carne
Pivný guláš
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Špagety s cuketou
Morčacie prsia s jablkami
Zeleninové chipsy
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Carbonara so špenátom
Kurací paprikáš
Pikantné bravčové závitky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Voňavé pečené zemiaky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morčací hamburger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kotlovina
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Hŕstková polievka s paradajkami
Kura na sladko
Sladká bravčová panenka
Pizza v zemiakoch
Rolky z roštenky so zeleninou
Rybárov guláš
Kura na pive
Kurča na bielom víne
Grilované rebierka
Viac receptov pre túto náladu

Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom od Podravky a Podravkou na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.

Suroviny

1 kg malých nových zemiakov
1 Podravka na pečené zemiaky
2 lyžice domácej bravčovej masti
100 g jemného Ajvaru Podravka
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
  • 2 Posypeme ich Podravkou na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
  • 4 Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar Podravka, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.

Tip

Ajvar môžete zamiešať aj do zemiakov spolu s Podravkou na pečené zemiaky a masťou a až potom ich piecť.

Porcia

Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi