Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou

Bravčové kotlety s kuskusom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rolky z roštenky so zeleninou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Grilovaný hamburger
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Párky v slanine
Medailónky s hnedou ryžou
Kuracie prsia pečené v rúre
Hovädzí steak so zeleninou
Hubový guľáš
Špagety s cuketou
Kačica na pomarančoch
Grilovaná krkovička
Sladká bravčová panenka
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Netradičný hamburger
Morčací hamburger
Kotlovina
Pochúťka s Ajvarom
Hŕstková polievka s paradajkami
Polievka z bôbu
Papriky plnené rizotom
Chilli con carne
Grilované rebierka
Medové teľacie kotlety
Voňavé pečené zemiaky
Morčacie rolky s ryžou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Lasagne z panvice
Pivný guláš
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Zeleninové chipsy
Jahňacie so šalviovým medom
Kurací paprikáš
Fish&Chips v tortille
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Carbonara so špenátom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Rybárov guláš
Pizza v zemiakoch
Zemiakové placky
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rýchle lasagne
Jaipur kari
Kura na pive
Klasický burger
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rezne s chutnou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Teľacie kotlety so zeleninou
Kura na pivovej fľaši
Kura na sladko
Morčacie prsia s jablkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Mäsové guľky s omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Viac receptov pre túto náladu

Jemné a šťavnaté hovädzie mäso preliate chrenovo-jablkovou omáčkou je perfektnou voľbou, ak chcete podávať na tanieri netradičné ale o to viac chutné jedlo.

Suroviny

500 ml vody
1 kocka Podravka Natur zeleninového bujónu
600 g hovädzieho mäsa
Chrenová omáčka:
150 g chrenu
300 ml vody, v ktorej sa varila hovädzina
200 g jabĺk
soľ
50 ml jablčného octu
lyžička cukru

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Do vriacej vody dáme kocku zeleninového bujónu, hovädzie mäso a necháme zvariť. Varíme na miernom ohni, dokým mäso nebude mäkké.
  • 2 Chren obielime, nastrúhame a zalejeme vodou, v ktorej sa varilo mäso. Pridáme nastrúhané jablko, soľ, ocot a cukor a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete mať mäso jemné a šťavnaté, vždy ho dajte do vriacej vody. Horúca voda uzatvára póry v mäse a mäso ostane šťavnaté a zachová si všetky živiny.

Porcia

Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s chlebom.

Zdieľať s priateľmi