Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Hubový guľáš

Sladká bravčová panenka
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Medové teľacie kotlety
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kotlovina
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kura na pive
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Hovädzí steak so zeleninou
Voňavé pečené zemiaky
Párky v slanine
Kura na pivovej fľaši
Pochúťka s Ajvarom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Grilovaný hamburger
Kurča na bielom víne
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Hŕstková polievka s paradajkami
Morčací hamburger
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilované rebierka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilovaná krkovička
Lasagne z panvice
Chilli con carne
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Pikantné bravčové závitky
Fish&Chips v tortille
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Netradičný hamburger
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Morčacie prsia s jablkami
Klasický burger
Rýchle lasagne
Medailónky s hnedou ryžou
Kačica na pomarančoch
Kuracie prsia pečené v rúre
Pivný guláš
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Rybárov guláš
Jaipur kari
Morčacie rolky s ryžou
Kurací paprikáš
Jahňacie so šalviovým medom
Papriky plnené rizotom
Zeleninové chipsy
Polievka z bôbu
Kura na sladko
Rezne s chutnou omáčkou
Špagety s cuketou
Carbonara so špenátom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zemiakové placky
Viac receptov pre túto náladu

Guľáš z hríbov doplnený o slaninu a pasírované paradajky vám poskytne pastvu nie len pre oči ale aj pre vaše chuťové poháriky.

Suroviny

2 - 3 lyžice oleja
1 cibuľa
50 g slaniny
1 zeler
1 mrkva
600 g húb (šampiňóny, hliva, dubáky)
750 g zemiakov
2 kocky hovädzieho bujónu Podravka
100 ml pasírovaných paradajok Podravka
2 lyžičky múky
2 strúčiky cesnaku
1 chilli paprička
petržlenová vňať
bobkový list
soľ

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 35 min

  • 1 Na oleji krátko opečieme na jemno nakrájanú cibuľu, na menšie kúsky nakrájanú slaninu, mrkvu a zeler nakrájanú na kocky.
  • 2 Pridáme očistené huby, zemiaky nakrájané na kocky a bobkový list.
  • 3 Osolíme, premiešame, zalejeme horúcou vodou tak, aby boli všetky ingrediencie v hrnci zakryté. Pridáme Podravka bujón a varíme na miernom ohni cca 15 - 20 minút.
  • 4 Pridáme Podravka pasírované paradajky, múku, pretlačený cesnak, nakrájanú chilli papričku a varíme ešte 5 minút.
  • 5 Podľa potreby osolíme, pridáme ešte trochu vody a prevaríme.

Tip

Toto jedlo môžete pripraviť z jedného alebo z viacerých druhov hríbov. Takisto môžete použiť sušené hríby, ktoré ste predtým namočili do vody.

Porcia

Posypeme petržlenovou vňaťou a podávame s opečeným krajcom chleba.

Zdieľať s priateľmi