Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Kuracie mäso v aromatickej omáčke

Nové zemiaky s Ajvarom
Kura na sladko
Párky v slanine
Medové teľacie kotlety
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Klasický burger
Grilovaná krkovička
Grilovaný hamburger
Rybárov guláš
Fish&Chips v tortille
Kura na pive
Morčacie prsia s jablkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rýchle lasagne
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zemiakové placky
Rolky z roštenky so zeleninou
Jahňacie so šalviovým medom
Sladká bravčová panenka
Netradičný hamburger
Kotlovina
Grilované rebierka
Hŕstková polievka s paradajkami
Pikantné bravčové závitky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Lasagne z panvice
Pizza v zemiakoch
Morčací hamburger
Mäsové guľky s omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Kačica na pomarančoch
Bravčové kotlety s kuskusom
Zeleninové chipsy
Kura na pivovej fľaši
Chilli con carne
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Hovädzí steak so zeleninou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Rezne s chutnou omáčkou
Carbonara so špenátom
Pivný guláš
Pochúťka s Ajvarom
Hubový guľáš
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Polievka z bôbu
Papriky plnené rizotom
Špagety s cuketou
Morčacie rolky s ryžou
Medailónky s hnedou ryžou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Jaipur kari
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kurací paprikáš
Voňavé pečené zemiaky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kurča na bielom víne
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si kura trošku iným aromatickým spôsobom a ozvláštnite si všedné jedlo.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
2 lyžice masla
100 g cibule
1 kg kuracieho mäsa (krídla, stehná, prsia,...)
25 g Podravky Natur na zlaté kurča
100 g zelenej čerstvej papriky
100 g čerstvých paradajok
1 lyžička sladkej mletej papriky
100 ml sladkej smotany
1 lyžička hladkej múky

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby50 min

  • 1 Na dobre rozohriatu panvicu dáme aj olej a maslo a dozlatista na tom opražíme najemno nakrájanú cibuľu.
  • 2 Kuracie mäso posypeme Podravkou Natur a opečieme na cibuľke z oboch strán.
  • 3 Pridáme papriku nakrájanú na rezance a paradajky nakrájané na kocky.
  • 4 Posypeme mletou paprikou a prikryté dusíme na miernom ohni. Občasne miešame a podlievame vodou, dokým nie je mäso mäkké.
  • 5 Nakoniec primiešame sladkú smotanu zmiešanú s múkou a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete pripraviť tento druh jedla je dobré odstrániť kožu.

Porcia

Podávame s obľúbenou prílohou (cestoviny, gnocchi,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi