Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Bravčová panenka so sušenými slivkami

Pizza v zemiakoch
Netradičný hamburger
Fish&Chips v tortille
Carbonara so špenátom
Zemiakové placky
Pikantné bravčové závitky
Párky v slanine
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Papriky plnené rizotom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Voňavé pečené zemiaky
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Hubový guľáš
Grilované rebierka
Polievka z bôbu
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kurací paprikáš
Kura na pivovej fľaši
Hŕstková polievka s paradajkami
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kotlovina
Morčací hamburger
Jaipur kari
Morčacie rolky s ryžou
Kura na sladko
Rolky z roštenky so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Kurča na bielom víne
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rezne s chutnou omáčkou
Pochúťka s Ajvarom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná krkovička
Teľacie kotlety so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kura na pive
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Rybárov guláš
Kačica na pomarančoch
Pivný guláš
Klasický burger
Jahňacie so šalviovým medom
Špagety s cuketou
Zeleninové chipsy
Nové zemiaky s Ajvarom
Lasagne z panvice
Medové teľacie kotlety
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Medailónky s hnedou ryžou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Rýchle lasagne
Hovädzí steak so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracie prsia pečené v rúre
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Grilovaný hamburger
Mäsové guľky s omáčkou
Chilli con carne
Viac receptov pre túto náladu

K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže sa začať ideálny večer s priateľmi.

Suroviny

40 g Pancetty
20 g masla
300 g hríbov (šampiňóny, shiitake)
100 g sušených sliviek
100 g kyslých uhoriek
1 kocka Hovädzieho bujónu Podravka
800 g bravčovej panenky

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pancettu nakrájame na kocky a orestujeme na panvici.
  • 2 Pridáme maslo a po jeho roztopení orestujeme nakrájané hríby, sušené slivky a uhorky.
  • 3 Krátko opražíme a po 10 minútach pridáme 500 ml vody a hovädzí bujón. Varíme podľa potreby až kým omáčke dosiahne požadovanú konzistenciu.
  • 4 Mäso nakrájame na medailóny a osmažíme na panvici z oboch strán, osolíme a okoreníme.
  • 5 Medailóny zalejeme pripravenou omáčkou.

Porcia

Podávame s ryžou alebo zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi