Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Zemiakové placky

Pochúťka s Ajvarom
Morčací hamburger
Rezne s chutnou omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Pizza v zemiakoch
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Chilli con carne
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kura na pivovej fľaši
Kačica na pomarančoch
Voňavé pečené zemiaky
Kura na pive
Pivný guláš
Nové zemiaky s Ajvarom
Zeleninové chipsy
Grilovaná krkovička
Rýchle lasagne
Kuracie prsia pečené v rúre
Papriky plnené rizotom
Lasagne z panvice
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Hovädzí steak so zeleninou
Grilovaný hamburger
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Jahňacie so šalviovým medom
Medailónky s hnedou ryžou
Medové teľacie kotlety
Teľacie kotlety so zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Hŕstková polievka s paradajkami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Jaipur kari
Špagety s cuketou
Sladká bravčová panenka
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kotlovina
Netradičný hamburger
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Klasický burger
Pikantné bravčové závitky
Grilované rebierka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kurací paprikáš
Polievka z bôbu
Bravčové kotlety s kuskusom
Kurča na bielom víne
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Hubový guľáš
Rolky z roštenky so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rybárov guláš
Fish&Chips v tortille
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Carbonara so špenátom
Párky v slanine
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Mäsové guľky s omáčkou
Kura na sladko
Viac receptov pre túto náladu

Vďaka tomuto rýchlemu, chutnému a ešte aj sýtemu jedlu budete mať viac času na trávenie chvíľ s rodinou.

Suroviny

500 g mladých zemiakov
1/2 balenia Podravky Natur na pečené zemiaky
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Zemiaky umyjeme a varíme ich v šupke približne 20 minút. Potom ich scedíme a necháme vychladnúť.
  • 2 Zemiaky ošúpeme, nahrubo nastrúhame, pridáme Podravku Natur a olivový olej a poriadne premiešame.
  • 3 Rukou vytvoríme placky a opekáme ich na naolejovanej zahriatej panvici, kým nebudú krásne hnedé.

Tip

Zemiaky by mali mať rovnakú veľkosť, aby sa rovnomerne uvarili. Doba varenia závisí od veľkosti zemiakov.

Zdieľať s priateľmi