Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Lasagne z panvice

Carbonara so špenátom
Kura na sladko
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Morčací hamburger
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kurací paprikáš
Párky v slanine
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Grilované rebierka
Pizza v zemiakoch
Jaipur kari
Pikantné bravčové závitky
Medailónky s hnedou ryžou
Rybárov guláš
Morčacie prsia s jablkami
Klasický burger
Pivný guláš
Hubový guľáš
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Chilli con carne
Teľacie kotlety so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Hŕstková polievka s paradajkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Netradičný hamburger
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kura na pivovej fľaši
Voňavé pečené zemiaky
Hovädzí steak so zeleninou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kura na pive
Jahňacie so šalviovým medom
Kuracie prsia pečené v rúre
Pochúťka s Ajvarom
Rezne s chutnou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Rýchle lasagne
Polievka z bôbu
Kačica na pomarančoch
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Sladká bravčová panenka
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kotlovina
Zeleninové chipsy
Rolky z roštenky so zeleninou
Špagety s cuketou
Bravčové kotlety s kuskusom
Medové teľacie kotlety
Grilovaná krkovička
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Papriky plnené rizotom
Kurča na bielom víne
Nové zemiaky s Ajvarom
Zemiakové placky
Viac receptov pre túto náladu

Lasagne pripravené na panvici vám určite ušetria čas a aj robotu, avšak chuť ostane zaručene rovnaká.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
200 g cibule
500 g mletého mäsa
2 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
3 strúčiky cesnaku
100 ml vody
1 konzerva lúpaných paradajok celých Podravka (400 g)
1 lyžička oregana
250 g mozzarelly
60 g parmezánu
6 plátkov cestovín lasagne
1/2 lyžičky čierneho mletého korenia
1/4 lyžičky muškátového oriešku

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Na širokej panvici si na zahriatom olivovom oleji opečieme cibuľu nakrájanú na malé kúsky, pridáme mleté mäso, posypeme ochucovadlom Natur a pražíme dokým mäso nezhnedne.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a zalejeme vodou. Pridáme lúpané paradajky, ktoré nakrájame na menšie kúsky, oregano, nakrájanú mozzarellu, parmezán, posypeme čiernym korením a muškátovým orieškom a poriadne premiešame.
  • 3 Cestoviny nalámeme na menšie kúsky, pridáme ich do panvice, zakryjeme a na miernom ohni varíme približne 30 minút.

Tip

Lasagne môžete použiť ako široké rezance aj do iných jedál.

Porcia

Podávame s obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi