Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Párky v slanine

Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kačica na pomarančoch
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Bravčové kotlety s kuskusom
Medové teľacie kotlety
Jahňacie so šalviovým medom
Voňavé pečené zemiaky
Carbonara so špenátom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Pizza v zemiakoch
Grilovaná krkovička
Klasický burger
Kura na pive
Kurací paprikáš
Hubový guľáš
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Hŕstková polievka s paradajkami
Fish&Chips v tortille
Zeleninové chipsy
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rýchle lasagne
Rolky z roštenky so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Rezne s chutnou omáčkou
Polievka z bôbu
Špagety s cuketou
Hovädzí steak so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Pivný guláš
Kurča na bielom víne
Kotlovina
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Pochúťka s Ajvarom
Kura na pivovej fľaši
Zemiakové placky
Netradičný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Kura na sladko
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Medailónky s hnedou ryžou
Morčací hamburger
Grilovaný hamburger
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Morčacie prsia s jablkami
Chilli con carne
Rybárov guláš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilované rebierka
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morčacie rolky s ryžou
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Papriky plnené rizotom
Jaipur kari
Mäsové guľky s omáčkou
Lasagne z panvice
Viac receptov pre túto náladu

Zabalené párky opečiete novým spôsobom a vychutnávajte si skvelú chuť v kombinácii s Ajvarom od Podravky.

Suroviny

8 väčších párkov
16 tenkých plátkov slaniny
2 lyžice javorového sirupu
1 lyžička Podravka ochucovadla pikant
8 plátkov syra čedar
Ajvar jemný Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Javorový sirup zmiešame s Podravka ochucovadlom pikant.
  • 2 Párky prekrojíme na polovicu a potrieme ich pripravenou zmesou. Plátky čedaru prekrojíme na polovicu a zabalíme do nich párky.
  • 3 Pripravené párky ešte obalíme slaninou a na každom konci ich spevníme špáradlom.
  • 4 Párky opekáme na grilovacej panvici alebo grile, dokým nie je slanina chrumkavá.

Tip

Takto zabalené párky môžete takisto obaliť natenko rozvaľkaným lístkovým cestom a upiecť ich v rúre.

Porcia

Podávame teplé s jemným Ajvarom Podravka a opečeným chlebom.

Zdieľať s priateľmi