Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Kurací paprikáš

Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Voňavé pečené zemiaky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Hubový guľáš
Rezne s chutnou omáčkou
Carbonara so špenátom
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Kurča na bielom víne
Kura na sladko
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kura na pivovej fľaši
Jahňacie so šalviovým medom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Lasagne z panvice
Jaipur kari
Rýchle lasagne
Netradičný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Papriky plnené rizotom
Párky v slanine
Sladká bravčová panenka
Kačica na pomarančoch
Kotlovina
Pivný guláš
Medailónky s hnedou ryžou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zeleninové chipsy
Hŕstková polievka s paradajkami
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Špagety s cuketou
Polievka z bôbu
Rybárov guláš
Medové teľacie kotlety
Pochúťka s Ajvarom
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na pive
Bravčové kotlety s kuskusom
Nové zemiaky s Ajvarom
Rolky z roštenky so zeleninou
Morčací hamburger
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Fish&Chips v tortille
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Grilovaný hamburger
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Morčacie prsia s jablkami
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Zemiakové placky
Chilli con carne
Klasický burger
Grilovaná krkovička
Morčacie rolky s ryžou
Mäsové guľky s omáčkou
Grilované rebierka
Viac receptov pre túto náladu

Pridajte do tohto skvelého jedla delikátnu údenú papriku, ktorá mu dodá zvláštne čaro.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
100 g cibule
100 g mrkvy
50 g zeleru
100 g čerstvej červenej papriky
1 bobkový list
4 kuracie stehná s kosťou
1 lyžica Podravka ochucovadla
200 g zemiakov
3 strúčiky cesnaku
3 lyžičky mletej údenej papriky
1 lyžica Podravka paradajkového koncentrátu
150 ml smotany na varenie
1 lyžica kukuričného škrobu
1 lyžička mletého čierneho korenia
2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu. pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky, zeler a papriku nakrájanú na kocky, bobkový list a všetko krátko opražíme.
  • 2 Kuracie stehná umyjeme, osušíme, potrieme Podravka ochucovadlom a pridáme k zelenine.
  • 3 Podlejeme troškou vody a za stáleho miešania dusíme približne 10 minút na miernom ohni. Pridáme zemiaky nakrájané na kocky, pretlačený cesnak, posypeme údenou paprikou a dusíme ďalších 5 minút.
  • 4 Zalejeme horúcou vodou tak, aby bolo mäso zakryté. Varíme pod pokrievkou na miernom ohni, dokým nebude mäso uvarené
  • 5 Nakoniec primiešame Podravka paradajkový koncentrát. Takisto primiešame škrob zmiešaný so smotanou a necháme zovrieť.

Porcia

Podávame posypané mletým čiernym korením a nasekanou petržlenovou vňaťou s prílohou podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi