Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Pochúťka s Ajvarom

Kura na sladko
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Špagety s cuketou
Kurča na bielom víne
Grilované rebierka
Hovädzí steak so zeleninou
Morčací hamburger
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Papriky plnené rizotom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Párky v slanine
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Hubový guľáš
Nové zemiaky s Ajvarom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Medové teľacie kotlety
Hŕstková polievka s paradajkami
Kura na pive
Kačica na pomarančoch
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Voňavé pečené zemiaky
Medailónky s hnedou ryžou
Kurací paprikáš
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilovaná krkovička
Jaipur kari
Grilovaný hamburger
Pizza v zemiakoch
Polievka z bôbu
Zeleninové chipsy
Carbonara so špenátom
Kura na pivovej fľaši
Kotlovina
Klasický burger
Morčacie prsia s jablkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Chilli con carne
Lasagne z panvice
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zemiakové placky
Jahňacie so šalviovým medom
Pivný guláš
Bravčové kotlety s kuskusom
Rýchle lasagne
Fish&Chips v tortille
Pikantné bravčové závitky
Rezne s chutnou omáčkou
Netradičný hamburger
Teľacie kotlety so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Rybárov guláš
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Viac receptov pre túto náladu

Počas ťažkého a náročného dňa je potrebné zásobiť telo dostatkom energie. Poriadne občerstvenie môže poskytnúť práve sýta pochúťka s Ajvarom.

Suroviny

2 dl oleja
1 cibuľa
100 g bravčovej pečene
2 kyslé uhorky
100 g nakladanej kapie
1 lyžička horčice
1 lyžička Podravka Ajvaru pikant
2 vajcia
soľ
1 lyžica Podravky ochucovadla
hrianky
korenie podľa chuti

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Na panvici rozohrejeme olej a do sklovita na ňom osmažíme na kocky pokrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno posekanú pečeň. Keď je pečeň udusená, pridáme horčicu, nadrobno nakrájané uhorky a kapiu a znova chvíľku podusíme.
  • 2 Nakoniec do zmesi pridáme vajcia a spravíme hustejšiu praženicu. Dochutíme, korením, Podravka ochucovadlom a Ajvarom pikant.

Porcia

Podávame na hriankach. Môžeme dozdobiť vejárikmi uhoriek, kapiou alebo paradajkami.

Malé tajomstvá

Pre jemnejšiu verziu použijeme Ajvar jemný.

Zdieľať s priateľmi