Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Carbonara so špenátom

Zeleninové chipsy
Pochúťka s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Lasagne z panvice
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Pizza v zemiakoch
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pikantné bravčové závitky
Fish&Chips v tortille
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Polievka z bôbu
Nové zemiaky s Ajvarom
Sladká bravčová panenka
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Klasický burger
Kura na pivovej fľaši
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilovaný hamburger
Jaipur kari
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Jahňacie so šalviovým medom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Medové teľacie kotlety
Grilovaná krkovička
Pivný guláš
Hovädzí steak so zeleninou
Kotlovina
Chilli con carne
Párky v slanine
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Grilované rebierka
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Mäsové guľky s omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Medailónky s hnedou ryžou
Kura na sladko
Morčacie rolky s ryžou
Rybárov guláš
Kačica na pomarančoch
Netradičný hamburger
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Papriky plnené rizotom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rezne s chutnou omáčkou
Kurací paprikáš
Teľacie kotlety so zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Voňavé pečené zemiaky
Morčací hamburger
Rýchle lasagne
Špagety s cuketou
Zemiakové placky
Hubový guľáš
Kura na pive
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Hŕstková polievka s paradajkami
Kurča na bielom víne
Viac receptov pre túto náladu

Carbonara špagety posypané slaninkou vás určite potešia za každého počasia.

Suroviny

50 g slaniny
150 g čerstvého špenátu
4 vajcia
1 lyžica krémového syru (ricotta)
1 lyžička Podravka ochucovadla Natur
350 g špagiet Podravka
čierne korenie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Slaninu nakrájame na kocky.
  • 2 Špenát umyjeme, scedíme a dáme do elektronického sekáčika. Najprv posekáme špenát. Potom pridáme vidličkou rozmiešané vajcia, krémový syr a ochucovadlo Natur.
  • 3 Podravka špagety uvaríme podľa návodu na obale.
  • 4 Širšiu panvicu zahrejeme a opečieme na nej slaninu. Slaninu vyberieme a dáme tam rozmixovanú špenátovú zmes, ktorú trošku zohrejeme. Pridáme uvarené špagety (trošku vody, v ktorej sa varili špagety, ak je to potrebné), všetko spolu premiešame a zložíme z ohňa.

Tip

Namiesto čerstvého špenátu môžete použiť aj mrazený.

Porcia

Teplé špagety podávame posypané čiernym korením a opečenou slaninou.

Zdieľať s priateľmi