Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Klasický burger

Rybárov guláš
Hubový guľáš
Pikantné bravčové závitky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované rebierka
Voňavé pečené zemiaky
Hovädzí steak so zeleninou
Kotlovina
Rýchle lasagne
Polievka z bôbu
Jahňacie so šalviovým medom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Mäsové guľky s omáčkou
Zemiakové placky
Pochúťka s Ajvarom
Kurací paprikáš
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Carbonara so špenátom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Pivný guláš
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Jaipur kari
Kurča na bielom víne
Netradičný hamburger
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kura na sladko
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Zeleninové chipsy
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Hŕstková polievka s paradajkami
Morčací hamburger
Chilli con carne
Medové teľacie kotlety
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilovaná krkovička
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Papriky plnené rizotom
Párky v slanine
Medailónky s hnedou ryžou
Pizza v zemiakoch
Sladká bravčová panenka
Morčacie prsia s jablkami
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Fish&Chips v tortille
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Špagety s cuketou
Rezne s chutnou omáčkou
Kura na pive
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kura na pivovej fľaši
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Grilovaný hamburger
Kačica na pomarančoch
Lasagne z panvice
Viac receptov pre túto náladu

Pripravujete grilovačku pre svojich kamarátov a chcete im ugrilovať niečo iné ako len špekačky a klobásy? Vyskúšajte urobiť tento hamburger a uvidíte, že vaši hostia budú nadšení!

Suroviny

4 žemle na hamburger
400 g mletého hovädzieho mäsa
2 lyžičky Podravka ochucovadla natur
3 lyžice pikantného Ajvaru Podravka
3 lyžice jemného Ajvaru Podravka
2 lyžice majonézy
2 paradajky
1 cibuľa
4 listy zeleného šalátu

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zmiešame mleté hovädzie mäso s Podravka ochucovadlom natur a Podravka Ajvarom pikant. Zo zmesi vytvarujeme 4 hrubšie placky, poukladáme ich na tácku, obalíme potravinovou fóliou a zaťažíme. Dáme odležať do chladničky na približne 30 minút, aby sa chute poriadne prepojili.
  • 2 Medzitým zmiešame jemný Ajvar Podravka s majonézou. Žemle na hamburger prekrojíme na polovicu, spodnú časť potrieme zmesou vytvorenou z Ajvaru a majonézy a na to položíme list šalátu.
  • 3 Paradajky nakrájame na tenké plátky a cibuľu na krúžky.
  • 4 Pripravené a odležané placky ugrilujeme na horúcom grile z každej strany.

Porcia

Hotové placky položíme na šalátový list, pridáme plátok paradajky a krúžok cibule. Na vrch môžeme podľa chuti dať ešte lyžicu Ajvaru Podravka. Prikryjeme vrchnou časťou žemle a podávame.

Zdieľať s priateľmi