Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Pizza v zemiakoch

Jahňacie so šalviovým medom
Hŕstková polievka s paradajkami
Klasický burger
Morčacie prsia s jablkami
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Hubový guľáš
Netradičný hamburger
Polievka z bôbu
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Hovädzí steak so zeleninou
Jaipur kari
Carbonara so špenátom
Morčacie rolky s ryžou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rýchle lasagne
Morčací hamburger
Bravčové kotlety s kuskusom
Rezne s chutnou omáčkou
Zemiakové placky
Nové zemiaky s Ajvarom
Lasagne z panvice
Rybárov guláš
Kura na sladko
Pikantné bravčové závitky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Sladká bravčová panenka
Kačica na pomarančoch
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Mäsové guľky s omáčkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Voňavé pečené zemiaky
Fish&Chips v tortille
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Medailónky s hnedou ryžou
Medové teľacie kotlety
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Špagety s cuketou
Papriky plnené rizotom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kura na pive
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Grilovaný hamburger
Pochúťka s Ajvarom
Zeleninové chipsy
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kura na pivovej fľaši
Grilovaná krkovička
Chilli con carne
Párky v slanine
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Pivný guláš
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilované rebierka
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kurací paprikáš
Kurča na bielom víne
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kotlovina
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte, či sa zemiaky hodia k talianskej špecialite, avšak uvidíte, že si túto pochúťku nevaríte poslednýkrát.

Suroviny

8 veľkých zemiakov
3 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
300 g šunky
500 g Podravka pasírovaných paradajok
4 lyžice olivového oleja
2 lyžičky oregana
300 g mozzarelly

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Zemiaky dobre umyjeme a osušíme. Každý zemiaky v polovici nakrojíme a vnútro vysypeme ochucovadlom Natur. Zemiaky dáme do pekáča alebo na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 30 minút.
  • 2 Zemiaky vyberieme a necháme chvíľku vychladnúť. Na každú nakrojenú stranu zemiaka dáme šunku, zalejeme pasírovanými paradajkami zmiešanými s olivovým olejom a oreganom a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Pečieme cca 7 minút, dokým sa neroztopí syr.

Porcia

Podávame s pohárom piva alebo vína.

Zdieľať s priateľmi