Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Grilovaný hamburger

Zeleninové chipsy
Hovädzí steak so zeleninou
Lasagne z panvice
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rýchle lasagne
Voňavé pečené zemiaky
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Grilované rebierka
Medové teľacie kotlety
Špagety s cuketou
Nové zemiaky s Ajvarom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rezne s chutnou omáčkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Mäsové guľky s omáčkou
Sladká bravčová panenka
Kura na pivovej fľaši
Medailónky s hnedou ryžou
Rolky z roštenky so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Párky v slanine
Pochúťka s Ajvarom
Jahňacie so šalviovým medom
Kurací paprikáš
Morčací hamburger
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Grilovaná krkovička
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kura na sladko
Hŕstková polievka s paradajkami
Zemiakové placky
Chilli con carne
Klasický burger
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Pikantné bravčové závitky
Kurča na bielom víne
Carbonara so špenátom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Fish&Chips v tortille
Papriky plnené rizotom
Kura na pive
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Hubový guľáš
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Pivný guláš
Kotlovina
Bravčové kotlety s kuskusom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rybárov guláš
Kačica na pomarančoch
Morčacie rolky s ryžou
Polievka z bôbu
Jaipur kari
Netradičný hamburger
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Morčacie prsia s jablkami
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a vychutnávajte si skvelé jedlo.

Suroviny

700 g mletého hovädzieho mäsa
1 Podravka Grill Classic
80 g cibule
4 ks pečiva na hamburger
4 vajcia
4 plátky syra
100 g slaniny
50 ml oleja
4 lyžice majonézy
Ajvar jemný Podravka
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, Podravkou Grill Classic, soľou a korením, poriadne premiešame a necháme postáť asi 30 minút. Zo zmesi potom vytvarujeme 4 hrubšie placky (asi tak isto hrubé, ako je pečivo).
  • 2 Pečivo prerežeme na polovicu a opečieme ho z vnútornej strany na suchej panvici. Panvicu utrieme papierovým obrúskom a položíme na ňu na plátky nakrájanej slaniny a opražíme ju dozlatista.
  • 3 Gril poriadne zahrejeme, potrieme olivovým olejom a položíme naň mäso, ktoré poriadne ugrilujeme z oboch strán.
  • 4 Na panvicu pridáme olej a vajcia a poriadne ich opečieme.
  • 5 Spodnú časť pečiva potrieme majonézou alebo Ajvarom jemným Podravka. Potom položíme opečenú slaninu, mäso, plátok syra a nakoniec vajce.

Tip

Pri príprave mäsa na hamburger je dôležité, aby ste mäso veľmi nemiešali. Premiešajte ho len zľahka, rýchlo vytvarujte do placiek, ale nie príliš tenkých, aby bolo mäso poriadne šťavnaté.

Porcia

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi