Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Hovädzí steak so zeleninou
Morčací hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Špagety s cuketou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Carbonara so špenátom
Kurča na bielom víne
Pizza v zemiakoch
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kačica na pomarančoch
Kura na pive
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracie prsia pečené v rúre
Rolky z roštenky so zeleninou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Rezne s chutnou omáčkou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kura na pivovej fľaši
Zemiakové placky
Mäsové guľky s omáčkou
Jaipur kari
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Zeleninové chipsy
Kurací paprikáš
Polievka z bôbu
Pochúťka s Ajvarom
Grilovaná krkovička
Morčacie rolky s ryžou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Netradičný hamburger
Grilovaný hamburger
Párky v slanine
Voňavé pečené zemiaky
Jahňacie so šalviovým medom
Morčacie prsia s jablkami
Klasický burger
Pivný guláš
Pikantné bravčové závitky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kura na sladko
Medailónky s hnedou ryžou
Lasagne z panvice
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Hŕstková polievka s paradajkami
Papriky plnené rizotom
Chilli con carne
Grilované rebierka
Hubový guľáš
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Medové teľacie kotlety
Rýchle lasagne
Rybárov guláš
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Sladká bravčová panenka
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bravčové kotlety s kuskusom
Nové zemiaky s Ajvarom
Kotlovina
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi