Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Zeleninové špízy

Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracie fajitas
Opekaná zelenina
Ružičková polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečený losos v medovej omáčke
Tuniak so zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Stredomorský šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Stredomorská frittata
Paradajkové košíčky so pšenom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Gyros šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ražniči z lososa
Treska s vajíčkovým šalátom
Paradajková polievka s bazalkou
Mediteránska rapsódia
Letné zeleninové ragú
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Losos s cuketovou krustou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Biela ryba s kuskusom
Špagety zo Stredomoria
Rizoto na španielsky spôsob
Špargľová polievka
Oranžové rizoto
Caponata a lá Podravka
Šošovicová krémová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Treska so zeleninou
Cuketové jednohubky
Biela treska
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tuniakový šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované tofu
Morčacina s citrónom a oreganom
Okúzľujúce letné kurča
Tabouleh
Paella s kuracím mäsom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Teplý zeleninový šalát
Bohatá jesenná polievka
Jaipur kari
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi