Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cuketové jednohubky
Paella s kuracím mäsom
Šalát z grilovanej zeleniny
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ružičková polievka
Biela treska
Cviklové krupoto s bielou rybou
Ražniči z lososa
Treska so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Gyros šalát
Mediteránska rapsódia
Tuniak so zeleninou
Opekaná zelenina
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tuniakový šalát
Losos s cuketovou krustou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tekvicová polievka s jablkom
Špagety zo Stredomoria
Bohatá jesenná polievka
Zeleninové rizoto so slaninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pečený losos v medovej omáčke
Stredomorský šalát
Letné zeleninové ragú
Stredomorská frittata
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šošovicová krémová polievka
Sójový šalát s tuniakom
Jaipur kari
Treska s vajíčkovým šalátom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Oranžové rizoto
Tabouleh
Rizoto na španielsky spôsob
Caponata a lá Podravka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Okúzľujúce letné kurča
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Paradajková polievka s bazalkou
Teplý zeleninový šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie fajitas
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované tofu
Krevety na zeleninovom lôžku
Zeleninové špízy
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Špargľová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi