Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Morčacina s citrónom a oreganom

Šošovicová krémová polievka
Teplý zeleninový šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Jaipur kari
Bohatá jesenná polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Grilované tofu
Ražniči z lososa
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tuniakový šalát
Ružičková polievka
Cuketové jednohubky
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Stredomorský šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajkové košíčky so pšenom
Zeleninové rizoto so slaninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Opekaná zelenina
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Caponata a lá Podravka
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka s bazalkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Špargľová polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Biela treska
Stredomorská frittata
Zeleninové špízy
Biela ryba s kuskusom
Tabouleh
Sójový šalát s tuniakom
Okúzľujúce letné kurča
Rizoto na španielsky spôsob
Krevety na zeleninovom lôžku
Tekvicová polievka s jablkom
Mediteránska rapsódia
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Letné zeleninové ragú
Paella s kuracím mäsom
Treska so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paradajková polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Strukovinový šalát so zeleninou
Tuniak so zeleninou
Gyros šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Oranžové rizoto
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi