Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Caponata a lá Podravka

Paradajkové košíčky so pšenom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Mediteránska rapsódia
Ražniči z lososa
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Sójový šalát s tuniakom
Tekvicová polievka s jablkom
Gyros šalát
Tabouleh
Treska s vajíčkovým šalátom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Strukovinový šalát so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Bohatá jesenná polievka
Cuketové jednohubky
Špargľová polievka
Grilované tofu
Tuniakový šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ružičková polievka
Stredomorská frittata
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Morčacina s citrónom a oreganom
Teplý zeleninový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové špízy
Kuracie fajitas
Paella s kuracím mäsom
Paradajková polievka s bazalkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Biela treska
Cviklové krupoto s bielou rybou
Treska so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Biela ryba s kuskusom
Šošovicová krémová polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Letné zeleninové ragú
Tuniak so zeleninou
Stredomorský šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Oranžové rizoto
Chutný šalát z opečených zemiakov
Opekaná zelenina
Jaipur kari
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka
Špagety zo Stredomoria
Krevety na zeleninovom lôžku
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi