Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát z grilovanej zeleniny

Grilované tofu
Šošovicová krémová polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Biela ryba s kuskusom
Sójový šalát s tuniakom
Teplý zeleninový šalát
Caponata a lá Podravka
Pečený losos v medovej omáčke
Biela treska
Losos s cuketovou krustou
Opekaná zelenina
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Ražniči z lososa
Špagety zo Stredomoria
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tabouleh
Mediteránska rapsódia
Tekvicová polievka s jablkom
Cuketové jednohubky
Strukovinový šalát so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Treska s vajíčkovým šalátom
Stredomorská frittata
Ružičková polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie fajitas
Letné zeleninové ragú
Paradajkové košíčky so pšenom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Okúzľujúce letné kurča
Jaipur kari
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Gyros šalát
Bohatá jesenná polievka
Treska so zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Oranžové rizoto
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tuniakový šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Krevety na zeleninovom lôžku
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Paradajková polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové špízy
Morčacina s citrónom a oreganom
Paella s kuracím mäsom
Zeleninové rizoto so slaninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Stredomorský šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tuniak so zeleninou
Špargľová polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi