Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Treska s vajíčkovým šalátom

Krevety na zeleninovom lôžku
Ražniči z lososa
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Stredomorská frittata
Ružičková polievka
Bohatá jesenná polievka
Okúzľujúce letné kurča
Špargľová polievka
Tuniakový šalát
Biela treska
Paradajková polievka s bazalkou
Mediteránska rapsódia
Paradajková polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Treska so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Biela ryba s kuskusom
Morčacina s citrónom a oreganom
Tabouleh
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paella s kuracím mäsom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Teplý zeleninový šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Opekaná zelenina
Letné zeleninové ragú
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Caponata a lá Podravka
Losos s cuketovou krustou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové rizoto so slaninou
Grilované tofu
Cuketové jednohubky
Rizoto na španielsky spôsob
Tuniak so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Oranžové rizoto
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Stredomorský šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Strukovinový šalát so zeleninou
Gyros šalát
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie fajitas
Jaipur kari
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát z grilovanej zeleniny
Pečený losos v medovej omáčke
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi