Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Tuniakový šalát

Zeleninová polievka s nádychom orientu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Paradajková polievka
Stredomorský šalát
Treska so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Oranžové rizoto
Biela treska
Ružičková polievka
Šošovicová krémová polievka
Grilované tofu
Strukovinový šalát so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Opekaná zelenina
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Špagety zo Stredomoria
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Losos s cuketovou krustou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Morčacina s citrónom a oreganom
Tuniak so zeleninou
Kuracie fajitas
Bohatá jesenná polievka
Zeleninové špízy
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny na stredomorský spôsob
Caponata a lá Podravka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tabouleh
Paella s kuracím mäsom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Špargľová polievka
Biela ryba s kuskusom
Treska s vajíčkovým šalátom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Gyros šalát
Cuketové jednohubky
Cviklové krupoto s bielou rybou
Letné zeleninové ragú
Ražniči z lososa
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Sójový šalát s tuniakom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka s bazalkou
Tekvicová polievka s jablkom
Rizoto na španielsky spôsob
Stredomorská frittata
Krevety na zeleninovom lôžku
Paradajkové košíčky so pšenom
Šalát z grilovanej zeleniny
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Mediteránska rapsódia
Jaipur kari
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi