Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Kuracie fajitas

Oranžové rizoto
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Rizoto na španielsky spôsob
Letné zeleninové ragú
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Tuniak so zeleninou
Biela treska
Šošovicová krémová polievka
Paradajková polievka
Treska so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Tuniakový šalát
Špargľová polievka
Caponata a lá Podravka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tabouleh
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Strukovinový šalát so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Krevety na zeleninovom lôžku
Biela ryba s kuskusom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Treska s vajíčkovým šalátom
Šalát z grilovanej zeleniny
Stredomorský šalát
Zeleninové špízy
Ražniči z lososa
Ružičková polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Paradajkové košíčky so pšenom
Losos s cuketovou krustou
Cuketové jednohubky
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Grilované tofu
Pečený losos v medovej omáčke
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Jaipur kari
Paella s kuracím mäsom
Špagety zo Stredomoria
Tekvicová polievka s jablkom
Gyros šalát
Opekaná zelenina
Sójový šalát s tuniakom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Okúzľujúce letné kurča
Morčacina s citrónom a oreganom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Mediteránska rapsódia
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Stredomorská frittata
Viac receptov pre túto náladu

Chutné, rýchle a ešte aj oku lahodiace jedlo, ktoré sa nemusíte báť pripraviť aj svojím hosťom.

Suroviny

1 kg kuracích pŕs
1 balenie Podravky Natur na zlaté kurča
2 lyžice citrónovej šťavy
4 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g paradajok
100 g zelenej papriky
100 g červenej papriky
280 g sterilizovanej kukurice Podravka
200 ml kyslej smotany
250 ml majonézy
8 torttíl
listový šalát

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 8 osoby45 min

  • 1 Kuracie prsia nakrájame na rezance a posypeme Podravkou na zlaté kurča. Pokvapkáme citrónovou šťavou a 2 lyžicami olivového oleja a dobre premiešame. Necháme marinovať približne 20 minút.
  • 2 Zvyšný olej dáme zohriať na panvicu a na ňom dozlatista opečieme cibuľu nakrájanú na plátky. Pridáme namarinované mäso a necháme piecť, dokým nebude zlatisté. Potom pridáme paradajku nakrájanú na štvrtiny a papriku nakrájanú na pásiky. Dusíme 15 minút, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Tortilly opečieme na suchej panvici.
  • 4 Kyslú smotanu zmiešame s majonézou.
  • 5 Do každej tortilly dáme listový šalát, rozdelíme pripravenú zmes, pridáme kukuricu a vytvorený dip.

Tip

Do tortilly môžete pridať akúkoľvek zeleninu podľa vašej chuti alebo akú nájdete v chladničke.

Porcia

Pripravenú tortillu zamotajte a okamžite podávajte.

Zdieľať s priateľmi