Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Losos s cuketovou krustou

Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Treska so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kuracie fajitas
Biela treska
Caponata a lá Podravka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela ryba s kuskusom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Morčacina s citrónom a oreganom
Tekvicová polievka s jablkom
Opekaná zelenina
Paradajková polievka
Oranžové rizoto
Tuniakový šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Cuketové jednohubky
Šošovicová krémová polievka
Tabouleh
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Stredomorský šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Gyros šalát
Špagety zo Stredomoria
Jaipur kari
Zeleninové špízy
Bohatá jesenná polievka
Grilované tofu
Pečený losos v medovej omáčke
Treska s vajíčkovým šalátom
Okúzľujúce letné kurča
Teplý zeleninový šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Špargľová polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paella s kuracím mäsom
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ružičková polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Ražniči z lososa
Paradajková polievka s bazalkou
Stredomorská frittata
Tuniak so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Rizoto na španielsky spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi