Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Šalát s pečenými reďkovkami a medom

Ražniči z lososa
Cviklové krupoto s bielou rybou
Caponata a lá Podravka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zeleninové špízy
Mediteránska rapsódia
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Tabouleh
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Oranžové rizoto
Biela ryba s kuskusom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované tofu
Špargľová polievka
Šošovicová krémová polievka
Špagety zo Stredomoria
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Gyros šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Opekaná zelenina
Cuketové jednohubky
Ružičková polievka
Letné zeleninové ragú
Tuniak so zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Pečený losos v medovej omáčke
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Sójový šalát s tuniakom
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát z grilovanej zeleniny
Stredomorský šalát
Paella s kuracím mäsom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Krevety na zeleninovom lôžku
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny na stredomorský spôsob
Jaipur kari
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Treska s vajíčkovým šalátom
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajková polievka s bazalkou
Tuniakový šalát
Stredomorská frittata
Teplý zeleninový šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Losos s cuketovou krustou
Biela treska
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka
Treska so zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Rizoto na španielsky spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Dve lyžice medu s trochou korenia urobia z reďkoviek perfektné jedlo nie len na špeciálne príležitosti, ale aj na všedné dni.

Suroviny

300 - 350 g reďkoviek
2 lyžice medu
30 g masla
3 lyžice balsamica
1 lyžička Podravka ochucovadla
50 g valeriánky poľnej (poľníček)
50 g rukoly
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 2 osoby30 min

  • 1 Reďkovky umyjeme, očistíme a nakrájame na malé kúsky.
  • 2 V malej miske zmiešame roztopené maslo, med, balsamico, Podravka ochucovadlo a čierne korenie. Pridáme nakrájané reďkovky a dobre premiešame, aby sa chuť marinády prepojila s reďkovkami.
  • 3 Reďkovky dáme do pekáča na pečenie a za občasného miešania pečieme v predhriatej rúre na 220°C približne 15 - 20 minút, dokým nebudú chrumkavé a mäkké.

Tip

Takto upečené reďkovky môžete podávať aj ako prílohu k mäsu.

Porcia

Hotové reďkovky podávame na lôžku rukoly a valeriánky poľnej.

Zdieľať s priateľmi