Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Zeleninové chipsy

Kurací paprikáš
Morčacie rolky s ryžou
Grilované rebierka
Kura na pive
Hŕstková polievka s paradajkami
Morčací hamburger
Kura na sladko
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Polievka z bôbu
Medové teľacie kotlety
Grilovaná krkovička
Mäsové guľky s omáčkou
Pivný guláš
Plnené kuracie stehná
Kotlovina
Carbonara so špenátom
Jaipur kari
Kuracie prsia pečené v rúre
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Hubový guľáš
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kačica na pomarančoch
Sladká bravčová panenka
Bravčové kotlety s kuskusom
Klasický burger
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rolky z roštenky so zeleninou
Kurča na bielom víne
Kura na pivovej fľaši
Rýchle lasagne
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Papriky plnené rizotom
Morčacie prsia s jablkami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Jahňacie so šalviovým medom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Netradičný hamburger
Hovädzí steak so zeleninou
Zemiakové placky
Špagety s cuketou
Nové zemiaky s Ajvarom
Chilli con carne
Lasagne z panvice
Pochúťka s Ajvarom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilovaný hamburger
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Voňavé pečené zemiaky
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Pizza v zemiakoch
Medailónky s hnedou ryžou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Fish&Chips v tortille
Rezne s chutnou omáčkou
Párky v slanine
Viac receptov pre túto náladu

Prekvapte svojich hostí chipsami z cvikly, zemiakov, zeleru, batátu a mrkvy.

Suroviny

1 batát
500 g zemiakov
300 g mrkvy
300 g cvikle
200 g zeleru
olej na vyprážanie
Podravka na pečené zemiaky

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Zeleninu umyjeme, očistíme, ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.
  • 2 Olej v panvici dobre zahrejeme a opražíme v ňom jednu zeleninu po druhej, aby sme dostali chrumkavé chipsy.
  • 3 Každá zelenina si vyžaduje iný čas prípravy. Najprv dajte do oleja zemiaky, pretože nemajú žiadnu farbu, aby sa olej hneď nezafarbil.
  • 4 Hotovú zeleninu dajte na papierový obrúsok, aby ste odstránili nadbytočný tuk. Potom všetku zeleninu dajte do veľkej misy a posypte ju Podravkou na pečené zemiaky.

Tip

Môžete tiež použiť inú zeleninu a podľa chuti pridať mleté chilli.

Porcia

Podávame teplé.

Zdieľať s priateľmi