Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom

Medové teľacie kotlety
Jaipur kari
Mäsové guľky s omáčkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Morčacie prsia s jablkami
Jahňacie so šalviovým medom
Carbonara so špenátom
Morčacie rolky s ryžou
Kura na pivovej fľaši
Grilovaný hamburger
Fish&Chips v tortille
Nové zemiaky s Ajvarom
Chilli con carne
Morčací hamburger
Pizza v zemiakoch
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kura na pive
Zemiakové placky
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kura na sladko
Klasický burger
Bravčové kotlety s kuskusom
Pikantné bravčové závitky
Pochúťka s Ajvarom
Netradičný hamburger
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Lasagne z panvice
Kotlovina
Hŕstková polievka s paradajkami
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Grilované rebierka
Hubový guľáš
Polievka z bôbu
Papriky plnené rizotom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilovaná krkovička
Hovädzí steak so zeleninou
Plnené kuracie stehná
Kačica na pomarančoch
Sladká bravčová panenka
Špagety s cuketou
Kurča na bielom víne
Zeleninové chipsy
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kurací paprikáš
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rolky z roštenky so zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rezne s chutnou omáčkou
Voňavé pečené zemiaky
Pivný guláš
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rýchle lasagne
Párky v slanine
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Medailónky s hnedou ryžou
Viac receptov pre túto náladu

Do skvelého mäsa zrolujte syr, šunku a vašu obľúbenú salámu a vychutnávajte si pikantnú zmes vytvorenú z tých najlepších potravín.

Suroviny

1, 2 kg sviečkovice
4 lyžice pikatného Ajvaru Podravka
150 g tenkých plátkov syra
100 g tenkých koliesok pikantnej salámy
100 g tenkých plátkov šunky
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
olej na potretie grilu/panvice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Sviečkovicu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
  • 2 Ostrým nožom narežeme sviečkovicu tak, aby sme dostali jeden veľký plátok. Posypeme Podravka ochucovadlom, zľahka okoreníme a poriadne votrieme do mäsa. Potrieme Ajvarom Podravka a poukladáme najprv vrstvu plátkov šunky, potom salámy a nakoniec syra.
  • 3 Mäso opatrne zrolujeme do rolády a poriadne upevníme kuchynskou niťou.
  • 4 Po každých 2,5 - 3 cm pichneme do rolády špajdľu na to, aby ste spevnili roládu. Niť dáme preč a roládu nakrájame pomedzi zapichnuté špajdle tak, aby sme dostali rolky.
  • 5 Takto pripravené rolky opečieme na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici. Grilujeme ich dovtedy, kým nedostanú peknú zlatistú farbu.

Tip

Namiesto sviečkovej môžete použiť aj roštenku alebo teľacie pliecko.

Porcia

Podávame teplé s prílohou podľa vášho výberu a chuti. Odporúčame kuskus so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi