Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Pivný guláš

Kurča na bielom víne
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Fish&Chips v tortille
Grilované rebierka
Špagety s cuketou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Hovädzí steak so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kačica na pomarančoch
Morčacie prsia s jablkami
Hŕstková polievka s paradajkami
Rýchle lasagne
Teľacie kotlety so zeleninou
Zemiakové placky
Morčacie rolky s ryžou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Párky v slanine
Hubový guľáš
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Pochúťka s Ajvarom
Voňavé pečené zemiaky
Jahňacie so šalviovým medom
Netradičný hamburger
Morčací hamburger
Zeleninové chipsy
Kuracie prsia pečené v rúre
Pikantné bravčové závitky
Klasický burger
Kotlovina
Polievka z bôbu
Kurací paprikáš
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kura na pive
Medailónky s hnedou ryžou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kura na pivovej fľaši
Grilovaná krkovička
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Medové teľacie kotlety
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Plnené kuracie stehná
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Rolky z roštenky so zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Lasagne z panvice
Sladká bravčová panenka
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Jaipur kari
Kura na sladko
Carbonara so špenátom
Papriky plnené rizotom
Chilli con carne
Viac receptov pre túto náladu

O pivnom guláši nemôžeme povedať že je to rafinované jedlo, ale môžeme ho urobiť vizuálne zaujímavým, ak ho podávame vo vydlabanom pečive, alebo chlebe! Tento recept je zo slovenskej kuchyne, tak predpokladáme, že aj pivo bude rovnakého pôvodu.

Suroviny

500 g bravčoviny zo stehna
300 g zemiakov
4 lyžice oleja
200 ml piva
1 lyžica Podravka ochucovadlo
1 lyžica rasce
100 g cibule
100 g mrkvy
50 g koreňa petržlenu
50 g koreňa zeleru
1 lyžica mletej červenej papriky
2 lyžice škrobovej múčky Gussnel Dolcela

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby60 min

  • 1 Olúpanú cibuľu nakrájajte a oškrabanú koreňovú zeleninu (mrkva, zeler, petržlen) nakrájajte na kocky.
  • 2 Na ohriatom oleji popražte bravčovinu nakrájanú na kocky, pridajte cibuľu a nakrájanú zeleninu.
  • 3 Nádobu na čas presuňte zo sporáka, pridajte červenú papriku v prášku, Podravku a zalejte s 200 ml teplej vody. Duste na miernom ohni, podlievajte pivom.
  • 4 keď mäso spolovice zmäkne, primiešajte olúpané zemiaky nakrájané na kocky a rascu.
  • 5 Pred ukončením varenia pridajte škrobovú múčku rozmiešanú v troche vody. Krátko povarte a podľa potreby do pokrmu primiešajte ešte trochu vody.

Tip

Do gulášu môžete pridať 2- lyžičky vínneho octu

Porcia

Vydlabte kukuričné alebo čierne pečivo, alebo chlieb. Guláš nalejte do vzniknutej priehlbiny a podávajte..

Zdieľať s priateľmi